Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brendanas Rodgersas: „Chelsea“ pastatė du autobusus

„Liverpool“ klubo strategas Brendanas Rodgersas neliko sužavėtas Jose Mourinho taktiniu pasiruošimu „Premier“ lygos susitikime.
Brendanas Rodgersas
Brendanas Rodgersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sekmadienio popietę „Anfield“ stadione J.Mourinho treniruojama Londono „Chelsea“ ekipa rezultatu 2:0 įveikė „Liverpool“ klubą ir sukomplikavo pastarojo padėtį kovoje dėl Anglijos čempionų vardų.

Tačiau B.Rodgersas nesižavi negatyvia sostinės ekipos taktika.

„Jie pastatė ne vieną autobusą, o du. Nuo pat pirmos minutės gynėsi 10 “Chelsea„ futbolininkų. Mes buvome ta komanda, kuri siekė laimėti, tačiau negalėjome pramušti jų gynybos“, – kalbėjo „raudonųjų“ strategas.

„Mes buvome geresnė komanda, tačiau negalėjome rasti skylių varžovų gynyboje. Tai buvo sudėtinga, nes jie žaidė su 4 gynėjais, dviem besiginančiais krašto saugais ir trimis centro saugais“.

„Nėra sudėtinga išrikiuoti 10 futbolininkų priešais baudos aikštelę. Kur kas sunkiau yra šią sieną pramušti. Jose Mourinho patinka žaisti tokiu stiliumi ir ko gero jis man galėtų parodyti savo CV ir sakyti: tai veikia. Tačiau tai ne mano stilius“, – nepasitenkinimą varžovų žaidimu išreiškė B.Rodgersas.

„Mėgstu, kai mano komanda rungtynėse perima iniciatyvą ir dominuoja aikštėje, o žaidėjai gali išreikšti save. Jeigu gynybinis futbolas padeda pasiekti rezultatus, tuomet šaunu. Jose Mourinho pasiekė tai, ko norėjo, ir tuo yra patenkintas“.

„Tačiau tai visiška priešingybė mūsų futbolui ir tikiuosi, jog mūsų atakuojantis žaidimo stilius padės mums pasiekti ilgalaikių rezultatų“. B.Rodgersas taip pat pareiškė, jog „Chelsea“ nuo pat pradžių švaistė laiką.

„Jie nuo pat pradžių stengėsi mus suerzinti. Mes buvome ta komanda, kuri stengėsi laimėti ir žaisti sportiškai. Stengėmės inicijuoti žaidimą su kamuoliu, bet buvo tiesiog nelemta“, – tikino 41-erių strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius