-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buffonas taps brangiausias?!

Į Italijos futbolo rinktinės vartininką Gianluigi Buffoną investuodamas 150 milijonų eurų anglų „Manchester United” klubas gali pagerinti visus rekordus.
Gianluigi Buffonas
Gianluigi Buffonas / „Scanpix“ nuotr.

Anglijos „Premier” lygos komandą „Manchester City” valdantys arabai toliau nerimsta. Žvaigždžių komandą surinkti užsimoję savininkai pasirengę pasiūlyti 75 mln. eurų dydžio kompensaciją dabartiniam G.Buffono klubui italų Turino „Juventus” bei 75 mln. eurų ir penkerių metų kontraktą geriausiam pasaulio vartininkui.

Trisdešimtmečiam italui ši sutartis garantuotų 15 mln. eurų uždarbį per metus. Tai net trimis milijonais eurų daugiau, nei dabar Milano „Inter” ekipoje gauna geriausiai planetoje uždirbantis futbolininkas Zlatanas Ibrahimovičius.

Jeigu derybos įvyktų, tai būtų ne tik uždarbio rekordas, bet ir didžiausia visų laikų žaidėjo išpirkos suma. Tik už Zinedine'o Zidane'o išpirką Madrido „Real” klubas yra pasiūlęs panašią sumą.

„Jeigu kas nors pasiūlytų 100 milijonų, sutikčiau ir dar pasiprašyčiau būti parduodamas. Už tuos pinigus klubas gali įsigyti tris žvaigždes“, – dar praėjusį mėnesį sakė G.Buffonas. Tuomet jis dar pabrėžė, kad jeigu kada ir paliks „Juventus“, tai tik su sąlyga, kad kitas klubas bus užsienyje.

Jeigu kas pasiūlytų 100 milijonų, sutikčiau ir dar pasiprašyčiau būti parduodamas. Už tuos pinigus klubas gali įsigyti tris žvaigždes.

Užsimojęs pastatyti beveik 100 mln. eurų kainuojantį naują stadioną Turino klubas tikrai neatsisakys viliojančio pasiūlymo. Juolab kad dabar „Juventus“ neplaukioja piniguose kaip anksčiau. Visiškai skirtinga „Manchester City“ situacija. Kai anglų klubą nupirko šeichas Mansouras bin Zayedas, jokia tarptautinė finansinė krizė jam nebaisi.

Iki šiol G.Buffonas su žmona Alena Seredova ir sūnumi Thomasu Turine labai gerai jautėsi, tačiau jeigu jam prireiktų persikelti į Mančesterį, „Juventus“ žvalgai jau turi nusižiūrėję jam pamainą. Tai 24 metų slovėnų nacionalinės komandos vartininkas Samiras Handanovičius.

„Serie A“ lygoje puikiai žaidžiantis Udinės „Calcio“ vartų sargas jau anksčiau buvo vadinamas Buffono įpėdiniu. Ką gi, jo išpirka turėtų siekti 18 mln. eurų. Tai tik menkniekis, palyginti su 75 mln. išpirka už G.Buffoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius