Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Bayern“ puolėjas Ivica Oličius: „Niekas Josepo Guardiolos čia neatsimins“

Josepas Guardiola su Miuncheno „Bayern“ ekipa tris sykius iš eilės pasiekė Čempionų lygos pusfinalį, tačiau visus kartus pralaimėjo ir nepateisino vilčių klube. Tuo įsitikinęs buvęs „Bayern“ puolėjas Ivica Oličius.
Josepas Guardiola
Josepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pagal aukštus „Bayern“ standartus tai yra nesėkmė. Galbūt kai kuriems atrodo, kad trys iš eilės Bundeslygos laimėjimai yra didelis pasiekimas, tačiau pažiūrėjus į komandos sudėtį taip neatrodo.

J.Guardiola liko ištikimas savo futbolo filosofijai, kuri Europoje nieko nedavė. Iš jo buvo daug tikimasi,juk jis atėjo po Juppo Heynckesso, kuris laimėjo viską. Jis nelaimėjo Čempionų lygos ir niekas čia jo neatsimins“, – rėžė 2009-2012 m. „Bayern“ klube žaidęs I.Oličius.

Kroatas rungtyniavo J.Heynckesso treniruojamoje „Bayern“ ekipoje, kai ši 2012 m. Čempionų lygos finale nusileido Londono „Chelsea“.

Bavarai pasistiprino ir po metų su J.Heynckessu prie vairo laimėjo visus tris titulus, tačiau I.Oličiaus komandoje jau nebebuvo.

Dar sezono viduryje buvo paskelbta, kad „Bayern“ vairą perims J.Guardiola, o po šios naujienos J.Heynckessas baigė karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius