-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Manchester United“ vartininkas Markas Bosnichius: „Davidas Moyesas kovoja dėl išlikimo darbe“

Buvęs Anglijos čempiono „Manchester United“ vartininkas iš Australijos Markas Bosnichius kalbėdamas su „talkSPORT“ teigė, kad per kelias būsimas rungtynes paaiškės trenerio Davido Moyeso likimas. Anot pašnekovo, rungtynės su „Manchester City“ ir Pirėjo „Olympiakos“ turėtų būti lemiamos.
Davidas Moyesas
Davidas Moyesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį „Raudonieji velniai“ kausis dėl išlikimo UEFA Čempionų lygoje. Gavę vieną lengviausių varžovų burtuose, Anglijos čempionai aštuntfinalio pirmajame susitikime 0:2 pralaimėjo „Olympiakos“.

Jeigu pamatysime dar dvi prastas rungtynes, ypač derbyje, nemanau, kad klubo vadovai turės kitą pasirinkimą, kaip tik ieškoti naujo trenerio.

„Premier“ lygoje reikalai dar prastesni – apie titulo apgynimą jau niekas nebekalba, nes nuo dalyvavimą Čempionų lygos atrankoje garantuojančios ketvirtos vietos „Manchester United“ skiria 12 taškų.

„D.Moyesas yra puikus žmogus, tačiau jo reikalai iš prastų virto tragiškais. Komandoje jie turi rimtų problemų – tai aiškiai matyti.

Ateinančios dvi rungtynės su „Olympiakos“ ir „Manchester City“ bus didžiulės reikšmės. Mačas su „West Ham“ irgi svarbus turnyro lentelės prasme, tačiau rezultatai kitose dvejose rungtynėse lems, ar D.Moyesas liks trenerio kėdėje“, – teigė M.Bosnichaiu.

Su Graikijos klubu britai kausis jau trečiadienį, o kovo 22-ąją stos į kovą išvykoje su „West Ham“. Vos po trijų dienų „Manchester United“ savo aikštėje priims „Manchester City“.

„Jeigu pamatysime dar dvi prastas rungtynes, ypač derbyje, nemanau, kad klubo vadovai turės kitą pasirinkimą, kaip tik ieškoti naujo trenerio“, – užbaigė australas.

Anglijos „Premier“ lygos titulą ginantis Mančesterio klubas per 29 rungtynes iškovojo 14 pergalių, šešis mačus sužaidė lygiosiomis ir patyrė jau devynis pralaimėjimus. Pastarasis buvo patirtas namuose 0:3 prieš „Liverpool“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius