Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Lazslo galvos skausmas – Žaliūkas

„Hearts“ treneris vengras Csaba Lazslo laužo galvą, ar šeštadienio Edinburgo miesto mūšyje su „Hibernian“ klubu į aikštelę išleisti diskvalifikaciją atlikusį Marių Žaliūką.
Marius Žaliūkas švenčia po pelnyto įvarčio
Marius Žaliūkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

25 metų Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas baigė keturių rungtynių diskvalifikaciją, kuria buvo nubaustas už tris šiame sezone surinktas raudonas korteles. Tačiau lietuviui nerungtyniaujant jo vietoje atsiskleidė jaunasis islandas Eggertas Jonssonas.

„Be jokios abejonės, M.Žaliūkas yra puikus žaidėjas, tačiau kol lietuvio nebuvo, jo vietoje sėkmingai darbavosi E.Jonssonas. Likau labai patenkintas islando žaidimu. Tiesą sakant, negaliu pasakyti, kuris iš jų pradės mačą su „Hibernian“. Turiu apie tai dar pagalvoti. Neatmesčiau galimybės, jog į aikštelę jie gali žengti ir kartu“, – šeštadienį vyksiančio Edinburgo derbio planą dėstė C.Lazslo.

Beveik mėnesį be aukščiausio lygio futbolo praleidęs M.Žaliūkas, atrodo, neprarado geros sportinės formos. Lietuvos rinktinės gynėjas „Hearts“ ir „Dundee United“ rezervinių vienuolikių mūšyje antradienį pelnė įvartį ir padėjo „širdims“ švęsti pergalę rezultatu 2:1.

Minėtose rezervinių sudėčių rungtynėse laiko aikštelėje gavo ir kiti verslininkui iš Lietuvos Vladimirui Romanovui priklausančiam „Hearts“ klubui atstovaujantys lietuviai – Deividas Česnauskis bei Saulius Mikoliūnas. Vienintelis Arvydas Novikovas visą susitikimą prasėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius