Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carlosas Tevezas paduos „Manchester City“ trenerį į teismą?

Argentinos futbolo žvaigždė Carlosas Tevezas svarsto galimybę paduoti į teismą „Manchester City“ trenerį Roberto Mancini.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį klubas argentiniečiui skyrė baudą – nemokėti algos keturias savaites, o tai sudarys apie 1,15 mln. eurų. Tokios sankcijos, anot pranešimo, pritaikytos už penkių atskirtų sutartyje numatytų punktų sulaužymą. Vienas iš jų – „įsipareigojimas dalyvauti kiekviename mače, į kurio protokolą žaidėjas yra įtrauktas“.

C.Tevezas buvo kaltinamas tuo, kad Čempionų lygos rungtynėse su Miuncheno „Bayern“ neva atsisakė žengti į aikštę. Nors jis pats tai neigė, R.Mancini neslėpė pykčio ir suvertė kaltę futbolininkui.

Šiuo metu futbolininkas yra įsitikinęs, kad italo žodžiai buvo šmeižtas, todėl svarstys galimybę imtis teisinių priemonių ginti savo interesus.

Tiesa, pirmiausia jis lauks klubo vadovams pateiktos apeliacijos rezultato, o tuomet gali kreiptis į „Premier“ lygos tribunolą.

Beveik neabejojama, kad sausio mėnesį atsivėrus perėjimų langui C.Tevezas paliks komandą. Vienas geriausių praėjusio sezono Anglijos puolėjų jau kelis mėnesius neslepia, kad nėra laimingas „mažame ir lietingame“ Mančesteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius