-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: „skerdynės“ Amsterdame, antausis „Barcai“ ir belgų pasakos tęsinys

UEFA Čempionų lygoje antradienio vakarą sužaisti dar trys mačai, kuriuose pralaimėjimus patyrė ir Ispanijos futbolo grandai.
Robertas Lewandowskis (dešinėje)
Robertas Lewandowskis (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Centrinėje turo akistatoje Xavi treniruojama „Barcelona“ svečiuose 0:1 nusileido Milano „Inter“ klubui.

Katalonai vienintelį įvartį praleido per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, kai stipriu ir labai tiksliu smūgiu į vartus kamuolį „paguldė“ turkas Hakanas Calhanoglu.

„Barca“ turėjo šansų išlyginti rezultatą antrajame kėlinyje, bet Ousmane'as Dembele pataikė į virpstą, o Pedri tikslus smūgis į tinklą nebuvo įskaitytas dėl nežymaus Ansu Fati kamuolio lietimo rankų pirštais.

Antrą kartą iš eilės pralaimėjusi „Barca“ susikomplikavo savo padėtį – po trijų turų grupėje ji tik trečia, atsilikdama ir nuo „Inter“, ir nuo be kluptelėjimų žengiančio Miuncheno „Bayern“.

Standings provided by Sofascore

Netikėtas rezultatas užfiksuotas B grupėje, kurioje „Brugge“ namuose 2:0 paguldė Madrido „Atletico“.

Pirmą įvartį 38-ą minutę iš artimo nuotolio įmušė ganietis Kamalis Sowah, o skirtumą 62-ą minutę skirtumą padvigubino „Barcelona“ komandos auklėtinis Ferranas Jutgla.

Intrigą atgaivinti galėjo Antoine'as Griezmannas, bet prancūzas 76-ą minutę neįmušė baudinio – jo smūgiuotas kamuolys trenkėsi į skersinį.

Belgijos čempionams iš Briugės tai jau trečioji pergalė iš eilės – grupės autsaideriais laikyta komanda turi puikius šansus žengti į kitą etapą.

Kitose šios grupės rungtynėse „Porto“ iškovojo pirmąją pergalę namuose 2:0 nugalėdamas Lėverkuzeno „Bayer“.

Įvarčius pelnė Zaidu Sanusi (69 min.) ir Galeno (86 min.). Be to, 88-ą minutę raudoną kortelę prieš save išvydo „Bayer“ žaidėjas Jeremie Frimpongas, o 45-ą minutę vokiečiai galėjo išsiveržti į priekį, bet to nepadarė, nes Patrikas Schickas neįmušė baudinio.

Šioje grupėje situacija labai įdomi. „Brugge“ turi 9 taškus, o kiti trys klubai yra laimėję po kartą ir turi po 3 taškus.

Standings provided by Sofascore

Labai netikėtas rezultatas užfiksuotas Amsterdame. Ten vietos „Ajax“ klubas pirmas pelnė įvartį, bet galiausiai net 1:6 nusileido Italijos čempionato lyderiui „Napoli“.

Nuotaikos Nyderlandų sostinėje buvo puikios, kai 9-ą minutę pasižymėjo Mohammedas Kudusas, bet tada prasidėjo itališkas vakarėlis.

18-ą minutę rezultatą smūgiu galva išlygino Giacomo Raspadori, 33-ą minutę po kampinio pasižymėjo Giovanni Di Lorenzo, o paskutinę pirmo kėlinio minutę trečią įvartį pelnė lenkas Piotras Zielinskis.

Triuškinti varžovus italai ėmė po pertraukos. G.Raspadori pelnė antrą savo ir ketvirtą komandos įvartį po grubios varžovų klaidos 47-ą minutę, o kartvelas Chviča Kvaratschelija pelnė penktą įvartį 63-ą minutę.

73-ą minutę „Ajax“ reikalus dar labiau pablogino kapitono Dušano Tadičiaus gauta antra geltona kortelė, o rungtynes galiausiai uždarė 81-ą minutę pasižymėjęs ir šeštą „Napoli“ įvartį įmušęs Giovanni Simeone.

„Napoli“ klubui tai buvo jau trečia iš eilės pergalė A grupėje, o šios komandos įvarčių santykis net 13:2.

Kitame mače antrą iš eilės laimėjimą pasiekė „Liverpool“, namuose 2:0 nukovęs Glazgo „Rangers“.

Jau 7-ą rungtynių minutę Trentas Alexanderis-Arnoldas puikiu baudos smūgiu iš daugiau nei 20 metrų išvedė „raudonuosius“ į priekį, o pergalę 53-ą minutę baudiniu, kuris buvo skirtas už pražangą prieš Luisą Diazą, įtvirtino Mohamedas Salahas.

Standings provided by Sofascore

Dar vieneriose rungtynėse be įvarčių sužaidė Londono „Tottenham Hotspur“ ir Frankfurto „Eintracht“ – 0:0.

Tai reiškia, kad tiek Anglijos, tiek Vokietijos komandos po trijų turų turi po 4 taškus ir dalinasi 2-3 vietas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius