Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos aštuntfinalio apžvalga: ar pavyks išsikapstyti „Manchester City“?

Trečiadienį tęsiasi UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio kovos. Po pirmųjų dviejų ketvirtfinalio dalyvių šiandien paaiškės dar du klubai, kurie tęs savo žygį Europoje. Šiltojoje Barselonoje laukia akistata tarp „Barcelona“ ir „Manchester City“ klubų, o Prancūzijoje ginklus tarpusavyje surems Paryžiaus „Saint-Germain“ bei Lėverkuzeno „Bayer“.
„Manchester City“ futbolininkai
„Manchester City“ futbolininkai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Barcelona“ – „Manchester City“

Dvikova „Camp Nou“ stadione susilauks didžiulio dėmesio. „Barcelona“ savo žiūrovų akivaizdoje turėtų jaustis daug geriau nei jų varžovai, o rezultatas taip pat kol kas yra palankesnis Gerardo Martino vadovaujamai ekipai.

Mančesteryje pirmasis susitikimas tarp šių komandų baigėsi nesėkmingai šeimininkams „Manchester City“ futbolininkams, kurie turėjo pripažinti „Barcelonos“ pranašumą. Veiksmas pradėjo vykti antrajame kėlinyje, kuomet iš aikštės buvo pašalintas gynėjas Martinas Demichelis, o tuo pasinaudoję katalonai šventė pergalę po Lionelio Messi ir Dani Alveso įvarčių.

Paskutinės rungtynės savo šalyje buvo nesėkmingos abiems klubams. „Barcelona“ kiek netikėtai rezultatu 0:1 nusileido „Primera“ autsaideriams Valjadolido „Real“ ir susikomplikavo padėtį dėl čempionų titulo. Tuo tarpu Anglijos vicečempionai turėjo galimybę savaitgalį patekti į FA taurės pusfinalį, bet juos iš šio turnyro eliminavo antroje šalies lygoje besivaržanti „Wigan“ komanda.

„Blaugrana“ prieš šias rungtynes bėdų neturi ir visi pagrindiniai futbolininkai galės padėti vienuolikei kautis prieš „Manchester City“ klubą, kurio gretose tikrai neišvysime Martino Deminchelio, tačiau aikštėje jau galės pasirodyti puolėjas Sergio Aguero.

Rungtynių prognozė: Patirties trūkumas – būtent patyrimo trūksta „Manchester City“ ekipai, tuo įsitikinome pirmajame mače. „Miestiečiai“ dar nėra nurašomi, tačiau yra labai realu, kad Barselonoje bus užfiksuotos lygiosios 2:2.

Paryžiaus „Saint-Germain“ – Lėverkuzeno „Bayer“

Šioje poroje viskas kaip ir aišku. Sezono pradžioje ne vieną futbolo specialistą stebinusi Lėverkuzeno ekipa šiuo metu demonstruoja itin prastus rezultatus, todėl Paryžiuje sukurti stebuklo vokiečiams beveik nėra galimybių.

Laurento Blanco auklėtiniai pirmosiose rungtynėse „Bayer“ futbolininkus sutriuškino jų pačių tvirtovėje. Mače smaginosi Zlatanas Ibrahimovičius, kuris pelnė du įvarčius, o po vieną pridėjo Blaise‘as Matuidi bei Yohanas Cabaye.

„Ligue 1“ čempionate paryžiečiai žengia be pralaimėjimų ir neturi sau lygių. Šeštadienį PSG be vargo rezultatu 3:0 nugalėjo „Bastia“ vienuolikę, o tuo tarpu „Bayer“ Vokietijoje ir vėl prarado taškus, sužaisdama lygiosiomis su „Hannover“. Paskutinį kartą pergalės skonį „Bundesliga“ pirmenybėse jie patyrė daugiau nei prieš mėnesį.

Svečiai Paryžiuje turės verstis be saugo Jenso Hegelerio, Robbie Kruse‘o bei suspenduoto Emirto Spahičiaus. „Saint-Germain“ savo stadione žais be traumuotų žaidėjų. Edinsonas Cavani praleido savaitgalį vykusį mačą, tačiau atrodo, kad šiandien galės padėti ekipos draugams.

Rungtynių prognozė: Taškai tarp šių komandų jau sudėti. Didžiausias klausimas yra tas, ar PSG ir vėl nesutriuškins varžovų iš Vokietijos. Prognozė – 3:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius