Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos drama: „Liverpool“ lieka už borto

Antradienį buvo sužaistos aštuonerios UEFA Čempionų lygos penktojo turo rungtynės, po kurių paaiškėjo dar viena ekipa, užsitikrinusi kelialapį į atkrintamąsias varžybas. „Fiorentina“ savo aikštėje 1:0 nugalėjo Liono ekipą ir tuo pačiu užtrenkė duris į aštuntfinalį „Liverpool“ komandai.
„Liverpool“ futbolininkams pasiaukojančios kovos neužteko – jie lieka už borto
„Liverpool“ futbolininkams pasiaukojamai žaisti neužteko – jie lieka už borto. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

E grupės 5-ojo turo rezultatai

„Fiorentina“ 1:0 Liono „Olympique“

J.Vargas (28 min.)

Debreceno VSC 0:1 „Liverpool“

D.Ngogas (4 min.)

E grupėje Anglijos vicečempionai „Liverpool“ iškovojo septintą tašką, išvykoje vieno įvarčio persvara nugalėję Debreceno VSC, tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, to nepakako norint išsaugoti viltis kovoti dėl patekimo į kitą etapą. „Liverpool“ užtikrintai kontroliavo rungtynių eigą, o vienintelį įvartį 4 minutę įmušė prancūzas D.Ngogas.

Anglų viltis nubraukė „Fiorentina“, kuri 1:0 (1:0) nugalėjo Liono „Olympique“. Įvartį italams nuo 11 metrų žymos pelnė J.Vargas. „Fiorentina“ su 12 taškų žengia pirmoje E grupės vietoje, prancūzai, turintys 10 taškų, yra antri.

F grupės 5-ojo turo rezultatai

Kazanės „Rubin“ 0:0 Kijevo „Dinamo

„Barcelona“ 2:0 Milano „Inter“

G.Pique (10 min.), P.Rodriguezas (26 min.)

Anksčiausiai vykusiame mače Rusijoje Kazanės „Rubin“ lygiosiomis sužaidė su ukrainiečių Kijevo „Dinamo“. Nė viena ekipa šiose rungtynėse neturėjo ryškesnio pranašumo, rusai kamuolį kontroliavo šiek tiek ilgiau (52 proc.), tačiau „Dinamo“ daugiau kartų smūgiavo į vartų plotą (6:5).

Kitame šios grupės mače susitiko du Europos grandai – „Barcelona“ ir Milano „Inter“. Katalonų komandai negalėjo padėti net keli pagrindinės sudėties žaidėjai, tačiau tai jiems nesutrukdė diktuoti savo sąlygų. „Barcelona“ 2:0 (2:0) įveikė „Inter“, o įvarčius jiems pelnė G.Pique ir jaunasis krašto puolėjas Pedrito. Šansų patekti į kitą etapą neprarado nė viena F grupės komanda, o kelialapių likimas paaiškės per paskutinį turą.

G  grupės 5-ojo turo rezultatai

Urzičenio „Unirea“ 1:0 „Sevilla“

I.Dragutinovič (45 min.) į savus vartus

Glazgo „Rangers“ 0:2 „Stuttgart“

S.Rudy (16 min.), Z.Kuzmanovičius (56 min.)

G grupėje Urzičenio „Unirea‘‘ 1:0 (1:0) įveikė grupės lyderius „Sevilla“ futbolininkus, o G.Arlauskis atrėmė visus 5 ispanų mėginimus įmušti įvartį. Ivica Dragutinovičius vienintelis šiose rungtynėse pasiuntė kamuolį į tinklą, tiesa, į savus vartus.

„Stutgart“ po S.Rudy ir Z.Kuzmanovičiaus įvarčių šventė pergalę Glazge, kur grūmėsi su vietos „Rangers“. „Sevilla“ futbolininkai jau yra užsitikrinę vietą kitame etape, o antro kelialapio savininkas paaiškės per paskutinį turą grumiantis „Unirea“ (8 taškai) ir „Stuttgart“ (6 taškai) komandoms.

H grupės 5-ojo turo rezultatai

Alkmaro AZ 0:0 Pirėjo „Olympiacos“

Londono „Arsenal“ 2:0 Lježo „Standard“

S.Nasri (35 min.), Denilsonas (45 min.)

H grupėje Alkmaro AZ prarado visus šansus kovoti dėl patekimo į kitą etapą, nes namie nesugebėjo įveikti „Olympiacos“. Mačas baigėsi rezultatu 0:0.

Grupės lyderis „Arsenal“ 2:0 (2:0) įtikinamai nugalėjo Lježo „Standard“. Įvarčius „Arsenal“ klubui įmušė prancūzas Samiras Nasri bei brazilas Denilsonas. Anglai su trylika taškų yra pirmi, Pirėjo „Olympiacos“ su 7 taškais – antras, Lježo klubas su 4 taškais taip pat neprarado galimybių žaisti antrajame etape, jie žengia trečioje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius