Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos išsišokėlės „Tottenham“ treneris Harry Redknappas: „Neparduočiau Luka Modričiaus net už milijardą“

Londono „Tottenham“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Harry Redknappas pareiškė, jog nė vienas klubas pasaulyje neturi tiek pinigų, kad įtikintų jį parduoti komandos lyderį Luką Modričių.
Luka Modričius blizga „Tottenham“ klube.
Luka Modričius blizga „Tottenham“ klube. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

25 metų kroatas šį sezoną demonstruoja įspūdingą sportinę formą, o jo vedama „Tottenham“ ekipa jau debiutiniais metais UEFA Čempionų lygoje sugebėjo nužygiuoti iki ketvirtfinalio. Jame Londono klubo lauks tituluotasis Madrido „Real“ (Ispanija).

Puikus L.Modričiaus žaidimas netruko atkreipti Europos futbolo grandų dėmesį. Saugo pozicijoje rungtyniaujantis kroatas buvo siejamas su tokiais pinigų naujų žaidėjų įsigijimui negailinčiais klubais kaip Londono „Chelsea“, „Manchester United“ (abu Anglija), Turino „Juventus“ ar Milano „Inter“ (abu Italija).

Tačiau „Tottenham“ strategas H.Redknappas kategoriškai atmetė galimybę išsiskirti su L.Modričiumi. „Nesutikčiau parduoti jo už 100 mln. svarų sterlingų. Net už milijardą. Jis yra pagrindinė mūsų komandas ašis“, – Kroatijos  dienraščiui „Sportske Novosti“ teigė „Tottenham“ strategas.

Europos grandų šansus įsigyti L.Modričių mažina ir pernai vasarą pratęsta futbolininko sutartis su „Tottenham“, kuri galioja net iki 2016 metų.

Anglijos futbolo čempionate „Tottenham“ (29 rngt., 49 tšk.) ekipa šiame sezone kol kas užima penktą vietą. Nuo pirmaujančios „Manchester United“ (30 rngt., 63 tšk.) ji atsilieka 14 taškų, o nuo ketvirtą vietą, garantuojančios paskutinį kelialapį į kito sezono Čempionų lygą, užimančios „Manchester City“ (30 rngt., 53 tšk.) – tik 4 taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius