-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Čempionų lygos svajonių vienuolikė – be Cristiano Ronaldo

UEFA paskelbė šio sezono Čempionų lygos svajonių vienuolikę. Joje dominuoja finalo dalyvių – „Manchester United“ ir „Barcelona“ – futbolininkai.
Lionelis Messi
Čempionų lygos svajonių vienuolikės atakos smaigalyje – Lionelis Messi (nuotr.) ir Raulis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį Londono „Wembley“ stadione Čempionų lygos finale kovosiančios „Manchester United“ ir „Barcelona“ komandos sezono svajonių vienuolikėje turi po tris futbolininkus.

Vos keturis įvarčius – mažiausiai turnyre – praleidusios „Manchester United“ ekipos gynyba neliko nepastebėta. Geriausiu turnyro vartininku buvo išrinktas Edwinas van der Saras, o vienu iš keturių gynėjų – Nemanja Vidičius. Trečiasis „Manchester United“ futbolininkas, išrinktas į svajonių vienuolikę – nesenstantis saugas Ryanas Giggsas.

Iš „Barcelonos“ į geriausių sezonų futbolininkų komandą pateko gynėjas Gerardas Pique, saugas Andresas Iniesta ir puolėjas Lionelis Messi.

Du futbolininkai Čempionų lygos svajonių vienuolikėje atstovauja Madrido „Real“ klubui, tačiau ne lyderis Cristiano Ronaldo, o gynėjas Marcelo ir saugas Mesutas Ozilas.

Kiti į sezono svajonių komandą patekę žaidėjai – gynėjas Dario Srna (Donecko „Šachtar“), saugas Garethas Bale'as (Londono „Tottenham“) ir puolėjas Raulis (Gelzenkircheno „Schalke“).

Geriausią Čempionų lygos vienuolikę rinko sirgaliai, vertindavę futbolininkų pasirodymus po kiekvienų šio sezono rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius