Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cescas Fabregasas: „Barcelona“ neturi jokių minusų“

Londono „Arsenal“ ekipos kapitonas Cescas Fabregasas, kalbėdamas apie artėjančias UEFA Čempionų lygos pirmąsias aštuntfinalio rungtynes su „Barcelona“, teigė, kad jo ekipai teks žaisti su geriausiu klubu pasaulyje.
Cescas Fabregasas
Cescas Fabregasas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pernai šios dvi komandos jėgas išbandė Čempionų lygos ketvirtfinalyje ir į kitą etapą pateko „Barcelona“, kuri namuose sutriuškino svečius iš Londono, nors pirmas susitikimas baigėsi lygiosiomis.

„Mes žinome, kad žaisime su geriausia komanda pasaulyje, ir puikiai suprantame, jog tai bus didelis išbandymas mums, – kalbėdamas su žurnalistais teigė Ispanijos rinktinės saugas. – Mes stengsimės. Esame jauna komanda, kurios žaidėjai jau turi nemažai patirties. Turime didelę motyvaciją ir trokštame iškovoti pergalę. Turime būti labai susikoncentravę.“

„Žaisime su komanda, kuri neturi jokių minusų. Net jeigu ir išanalizuosime jų žaidimą, vis tiek nieko negalėsime padaryti. „Barcelona“ turi labai daug aukštos klasės žaidėjų, kurie žino, kaip žaisti tokiose varžybose“, – baigė „Gunners“ kapitonas.

Priminsime, kad „Arsenal“ ir „Barcelona“ ekipų dvikova vyks trečiadienį 21.45 val. Lietuvos laiku „Emirates“ stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius