Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ strategas Carlo Ancelotti: „Aš žinau, kad išsaugosiu savo postą“

Londono „Chelsea“ klubo treneris Carlo Ancelotti po pirmadienį svečiuose rezultatu 1:3 pralaimėtų rungtynių Londono „Arsenal” komandai teigė, kad jaučiasi saugus ir darbo kol kas nepraras.
„Chelsea“ treneris Carlo Ancelotti
„Chelsea“ treneris Carlo Ancelotti / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Londono Chelsea

„Aišku, kad komandos savininkas nėra patenkintas mūsų rezultatais, tačiau aš dėl to prisiimu atsakomybę. Žinau, kad savo darbą išsaugosiu, nes vadovai vis dar manimi pasitiki, – kalbėjo C.Ancelotti. – Kai sulauksime sausio mėnesio, įsigysime naujų žaidėjų ir sustiprinsime savo gretas. Jeigu jūs manęs klausite, kas tie futbolininkai, neatsakysiu, nes kol kas pats to nežinau. Aš jau senai kalbu su ekipos vadovais, kad man reikia naujų žaidėjų. Vasarą sustiprinome savo gretas, tačiau ne taip, kaip norėjome, nes nepavyko prisivilioti dar kelių žaidėjų.“

„Spauda ir žmonės jau kalba, kad praėjęs sezonas buvo mūsų komandai fantastiškas, tačiau tai reikia pamiršti ir atleisti trenerį. Aš apie tai visiškai negalvoju, nes Abramovičius kalba tik apie naujus žaidėjus, o ne kitą strategą“, – sakė strategas.

„Nežaidėme gerai, todėl ir turime tokį rezultatą. Mes dabar jaučiamės labai blogai, bet galbūt jie gali jums pasakyti ką nors daugiau negu aš. Apie šio pralaimėjimo priežastis paklauskite ir žaidėjų“, – pokalbį su žurnalistais baigė italas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius