-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ treneris Carosas Ancelotti: „Mes treniravomės mušti baudinius“

Anglijos čempionų Londono „Chelsea“ klubo treneris Carlo Ancelotti, po vakar apmaudžiai pralaimėtų FA taurės rungtynių prieš Liverpulio „Everton“, pareiškė, kad jo komandos žaidėjai prieš šį mačą treniravosi mušti vienuolikos metrų baudinius ir rezultatai buvo puikūs.
Po 11 metrų baudinių loterijos Londono „Chelsea“ eliminuota iš FA taurės
Po 11 metrų baudinių loterijos Londono „Chelsea“ eliminuota iš FA taurės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Minėtųjų rungtynių pagrindinis laikas baigėsi be įvarčių, o pratęsimas 1–1. Todėl buvo mušami vienuolikos metrų baudiniai, kuriuos „Everton“ laimėjo rezultatu 4–3.

Liverpuliečių gretose vieną baudinį pramušė Leightonas Bainesas, tačiau „mėlynųjų“ pralaimėjimą nulėmė du netaiklūs Nicolaso Anelka ir Ashley Cole'o smūgiai.

„Manėme, kad turime tinkamai vienuolikos metrų baudinius galinčius realizuoti žaidėjus. Treniravomės mušti baudinius prieš rungtynes ir šių penkių futbolininkų rezultatai buvo geriausi“, – teigė strategas.

„Ashley Cole'as pats pasiprašė, kad jam būtų leista mušti vienuolikos metrų baudinį. Anelka treniruotėje tai bandė daugybę kartų ir nė karto nesuklydo. Mes tikrai skyrėme tam daug laiko. Akivaizdu, kad vienuolikos metrų baudiniai yra loterija. Kartais laimi, kartais pralaimi“.

„Mes, be jokios abejonės, esame labai nusiminę. Dabar mums tikrai nelengva. Mes sunkiai dirbome visas rungtynes ir susikūrėme daugybę progų. Mano nuomone, buvome verti pergalės. Po Lampardo įvarčio gerai kontroliavome žaidimą“.

„Turime tinkamai išnaudoti likusias keletą dienų ir atsigauti iki UEFA Čempionų lygos rungtynių prieš „Kobenhavn“. Turime daryti viską, kad kuo greičiau išmestume iš galvos šį pralaimėjimą“.

„Rungtynės prieš „Everton“ mums tikrai buvo svarbios. Siekėme pakartoti praėjusio sezono sėkmę, bet dabar to padaryti nepavyks. Mums FA taurė yra svarbus turnyras. Tačiau dabar turime žvelgti į ateitį, nes mūsų laukia dar svarbesnės Čempionų lygos rungtynės“.

„Kiekvieną kartą, kai komanda nepasiekia reikiamo rezultato, atsakomybės našta krenta ant trenerio pečių. Mane labai palaiko tiek klubo darbuotojai, tiek žaidėjai, todėl drauge mes turime judėti į priekį“.

„Norime išlikti Čempionų lygoje ir finišuoti „didžiajame ketverta“ Anglijos pirmenybėse. Turime labai pasistengti ir ateinantį mėnesį pademonstruoti geresnį žaidimą“, – užbaigė Ancelotti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius