Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Christianas Panucci baigė futbolininko karjerą (video)

Buvęs Italijos rinktinės futbolininkas Christianas Panucci kabina sportinius batelius ant vinies. 37 metų gynėjas, titulus skynęs su „Milan“ ir Madrido „Real“, prisipažino, kad jau nebejaučia tokio didelio noro žaisti futbolą kaip anksčiau, todėl nusprendė pasitraukti iš sporto, praneša AFP.
Christianas Panucci
Christianas Panucci / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Italija

Praėjusį sezoną italų „Parma“ komandos marškinėlius vilkėjęs Ch.Panucci pasakojo, kad turėjo ir amerikiečių klubų pasiūlymų, tačiau žaisti JAV nenorėjo.

Profesionalo karjerą „Genoa“ klube pradėjęs futbolininkas 1993 metais perėjo į „Milan“. Su šia komanda jis dukart laimėjo Italijos čempionatą ir kartą UEFA Čempionų lygą. 1996–1999 metais jis žaidė Madrido „Real“ ekipoje. Čia tapo pirmuoju italu, kada nors žaidusiu Madrido klube. 1997 metais jis laimėjo Ispanijos pirmenybes, o 1998 metais – UEFA Čempionų lygą.

Vėliau Ch.Panucci rungtyniavo „Inter“, Chelsea“, „Monaco“ komandose, nuo 2001 iki 2009 metų atstovavo ekipai „Roma“. Paskutinis klubas jo karjeroje – „Parma“. Futbolininkas atskirai padėkojo treneriui Fabio Capello, kuriam vadovaujant žaidė „Milan“, Real“ ir „Roma“ komandose.

Italijos rinktinės marškinėlius Ch.Panucci vilkėjo nuo 1994 iki 2008 metų, tačiau nepateko į pagrindinę rinktinę 2006 metais, kai italai tapo pasaulio čempionais. Gynėjas prisipažino, kad iki šiol dėl to pyksta ant Marcello Lippi, nepakvietusio tuomet į pagrindinę rinktinę.

VIDEO: Christian Panucci

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius