Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Galbūt žaidžiu geriausiai karjeroje“

17 įvarčių per 17 rungtynių – Cristiano Ronaldo galingai pradėjo 2011–2012 metų sezoną. „Galbūt žaidžiu geriausiai karjeroje ir aš noriu tai tęsti“, – Ispanijos žiniasklaidai atviravo 26-erių futbolininkas.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo šiame sezone muša po įvartį kiekviename mače. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įspūdingą sportinę formą demonstruojantis C.Ronaldo neslėpė, kad jo atstovaujamas Madrido „Real“ futbolo klubas šį sezoną sieks laimėti visus turnyrus, kuriuose dalyvauja, tačiau svarbiausia – aplenkti mirtiną priešininkę „Barcelonos“ vienuolikę.

„Jei išlaikysime tokią sportinę formą – tikrai kažką laimėsime. Tačiau sieksime visų trijų titulų (Čempionų lygos, Ispanijos čempionato ir taurės, – red. past.). Svarbu pranokti „Barceloną“. Dabar esame priekyje Ispanijos čempionate, jaučiamės gerai ir tai mus motyvuoja“, – sakė C.Ronaldo.

Kalbėdamas apie 2012 metų Europos futbolo čempionatą, į kurį Portugalija pateko antradienį 6:2 sutriuškinusi Bosniją ir Hercegoviną, C.Ronaldo teigė, kad grupių etape būtų gerai išvengti čempionės Ispanijos. „Nenorėtume susitikti su Ispanija. Su favoritais geriau susitikti vėlesniuose turnyro etapuose“, – teigė futbolininkas.

C.Ronaldo buvo paklaustas ir apie galimybę laimėti FIFA „Ausinį kamuolį“, skiriamą geriausiam pasaulio futbolininkui. „Tai manęs dabar nejaudina“, – atšovė puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius