Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo ir Sergio Ramosas vos nesukėlė muštynių „El Clasico“ (video)

Pirmajame šį sezoną „El Clasico“ intrigos dėl nugalėtojo buvo nedaug – „Barcelona“ tiesiog nušlavė nuo kelio „Real“ futbolininkus, tačiau žaidėjų emocijų ir stadione „Camp Nou“ tvyrančios įtampos tarp nesutaikomų priešų tai nesumažino. Nedaug trūko, kad mačas būtų pasibaigęs masinėmis muštynėmis, kai „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo nepagarbiai nustūmė „Barcelona“ strategą Pepą Guardiolą.
Barselonos žaidėjai stos į kovą su karališkuoju Madrido klubu.
Cristiano Ronaldo puolė auklėti Barselonos žaidėjai, užstoję savo trenerį Pepą Guardiolą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Cristiano Ronaldo nesusivaldė pirmo kėlinio viduryje, kai „Barcelona“ ekipai pirmaujant rezultatu 2:0 skubėjo išmesti kamuolį iš užribio. Portugalas stengėsi atimti kamuolį iš rankoje jį laikančio P.Guardiolos, tačiau šis kamuolį tiesiog numetė ant žemės. Įsižeidęs C.Ronaldo nustūmė varžovų trenerį.

„Barcelona“ klubo žaidėjai akimirksniu mūru stojo ginti savo trenerio ir auklėti nepagarbiai pasielgusio „Real“ lyderio. Aikštelėje kilo masinis susistumdymas. Laimė, varžybų arbitrui Eduardo Iturralde Gonzalezui pavyko nuraminti aistras, apdovanojus geltonosiomis kortelėmis C.Ronaldo ir aršiausiai trenerį gynusį „Barcelona“ vartininką Victorą Valdesą.

Šis incidentas neprasprūdo ir pasaulio žiniasklaidai pro akis. Bloguoju futbolo berniuku pramintas C.Ronaldo sulaukė daugybė kritikos už nepagarbų poelgį, tačiau P.Guardiola šio epizodo nesureikšmino. „Futbolo aikštelėje tokių dalykų kartais nutinka“, – nedaugžodžiavo „Barcelona“ treneris.



Dar karščiau aistros įsiliepsnojo pačioje mačo pabaigoje, kai emocijų nesuvaldė „Real“ gynėjas Sergio Ramosas. Iš pradžių jis šiurkščiai prasižengė prieš „Barcelona“ lyderį Lionelį Messi, o vėliau trenkė į veidą ir varžovų kapitonui Carlesui Puyolui.

Teisėjas S.Ramosą nedelsdamas pašalino iš aikštelės, tačiau prieš išeidamas į persirengimo kambarį „Real“ gynėjas dar spėjo susistumdyti su „Barcelona“ saugu Xavi. Verta paminėti, kad tiek C.Puyolis, tiek Xavi yra S.Ramoso komandos draugai Ispanijos rinktinėje.

VIDEO: [HQ] Barcelona 5-0 Real Madrid Sergio Ramos Red Card 29.11.2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius