Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo įvertino Lionelio Messi pasitraukimą iš Argentinos rinktinės

Portugalijos rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo teigia, jog Lionelio Messi sprendimas pasitraukti iš Argentinos rinktinės jam buvo netikėtas lygiai tai pat, kaip ir daugeliui šios sporto šakos aistruolių.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Pralaimėjęs ketvirtą iš eilės finalą su savo šalies nacionaline komanda L.Messi nusprendė pakabinti bucus ant vinies. „Barcelona“ puolėjas ypač buvo susikrimtęs po „Copa America“ finalo, kuriame argentiniečiai po 11 metrų baudinių serijos nusileido Čilei.

29-erių rinktinės kapitonas tame finale pats nesugebėjo įmušti 11 metrų baudinio.

Nors daugelis argentiniečių, tame tarpe ir Diego Maradona bei šalies prezidentas, tikisi, jog L.Messi dar sugrįš į rinktinę, kol kas futbolininkas savo sprendimo nepakeitė.

„Tai yra svarbus asmeninis Lionelio sprendimas ir manau, jog privalome jį gerbti, – apie didžiausią savo konkurentą kalbėjo Cristiano Ronaldo. – Visi buvome nusivylę dėl tokio jo sprendimo, tačiau tikiuosi, kad jis dar gali pakeisti savo sprendimą.“

Argentinos rinktinė atrankoje į 2018-ųjų metų pasaulio čempionatą Rusijoje šiuo metu Pietų Amerikos zonoje užima trečiąją vietą. Į planetos pirmenybes pateks keturios stipriausios konfederacijos komandos, o penktoji žais papildomas atrankos rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius