Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Manchester United“ – mano šeima, bet esu laimingas „Real“ klube“

Geriausias pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo apibūdino „Manchester United“ klubą kaip savo šeimą, tačiau taip pat pareiškė, jog karališkosios Madrido „Real“ekipos palikti neketina.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruoju metu vis labiau netyla kalbos, kad portugalas trokšta sugrįžti į „Old Trafford“, kur, prieš rekordinį perėjimą į „Los Galacticos“, praleido šešis sezonus.

Madrido klubas ateinančią vasarą savo lyderio paleisti dar nenori, o pats C.Ronaldo taip pat nežada išvykti iš komandos, kurioje dar vis nepagerino visų laikų įmuštų įvarčių „Real“ rekordo.

Tuo tarpu anglų „raudonųjų velnių“ sirgaliai laukia puolėjo sugrįžimo labiau už viską. Praėjusios savaitės rungtynėse tarp „Real“ bei „Villarreal“ šie sugalvojo užsakyti virš stadiono praskristi lėktuvą, kuris tempė užrašą, maldaujantį sugrįžti Ronaldo į Mančesterį.

„Esu labai sujaudintas, kad jie vis dar taip gerai apie mane galvoja, bet čia esu tikrai laimingas,“ – portugalas kalbėjo laikraščiui Marca.

„Visada sakiau, kad Mančesteryje turiu šeimą, tačiau dabar aš laimingas ir noriu pasilikti", - konstatavo geriausias 2013 metų pasaulio futbolininkas.

C.Ronaldo sutartis baigs galioti 2018-ųjų vasarą, o iki šiol per 256 rungtynes jis yra pelnęs 266 įvarčius. Visų laikų rekordas priklauso Rauliui, kuris per 16 klube praleistų metų varžovų vartininkus nuginklavo 323 kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius