Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Portugalijos rinktinė daugiau klysti negali“

Portugalijos futbolo rinktinės bei Madrido „Real“ ekipos atakuojantis saugas Cristiano Ronaldo teigė, kad Portugalijos nacionalinė ekipa negali leisti sau daugiau suklysti.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienas geriausių planetos futbolininkų taip sakydamas turėjo galvoje penktadienį vykusias pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Izraeliu, kurios baigėsi lygiosiomis 3:3. Anot žaidėjo, taip barstyti taškų negalima.

Antradienį Portugalijos rinktinės laukia mačas prieš Azerbaidžaną, kuriame C.Ronaldo negalės žaisti dėl geltonų kortelių. Nepaisant to, saugas neišvyko atgal į klubą, o liko su rinktine.

„Manau, jog esu svarbus savo komandai, todėl likau. Lengviausias būdas man būtų buvęs tiesiog išvykti ir treniruotis su klubu, tačiau noriu stebėti rinktinės rungtynes būdamas stadione“, – sakė C.Ronaldo.

„Portugalijos rinktinė negali daugiau klysti. Rungtynėse su Azerbaidžanu yra būtina iškovoti pergalę. Negalime barstyti taškų, jeigu norime patekti į pasaulio čempionatą“, – baigė Portugalijos rinktinės kapitonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius