Cristiano Ronaldo siejamas su Berlusconi sekso skandalu

Italijos ministro pirmininko Silvio Berlusconi skandalas pasiekęs Lietuvą, pasiekė ir Ispaniją. Lietuvė Rasa Kulytė buvo siejama su premjeru ir panašu, jog neramumų neišvengs ir portugalas Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šie neramumai prasidėjo tuomet, kuomet viešumoje pasirodė pranešimai dėl nepilnametei, maroko pilvo šokėjai Karimai El Mahroug sumokėtų pinigų už sekso paslaugas, kuomet jai buvo vos 17.

Neramumų neišvengė ir Ispanijos Madrido „Real“ klube rungtyniaujantis portugalas Cristiano Ronaldo bei garsus aktorius George‘as Clooney.

Jie vakar teisme gynė Berlusconi ir liudijo, jog premjeras yra nekaltas. Be jų italą taip pat gynė dar 76 žmonės.

Įžymybės teisme liudijo nebe reikalo. Jie taip pat buvo apkaltinti už nepilnametės išnaudojimą, tačiau tiek Ronaldo, tiek Clooney su šiais kaltinimais nesutinka.

Šios savaitės pabaigoje turėtų paaiškėti, ar futbolininkas ir aktorius bus pripažinti kaltais ir jei taip įvyks, laisvės atėmimas gresia ne tik Italijos ministrui, bet ir pačiam Cristiano Ronaldo.

Verta paminėti, jog žmoną ir du vaikus turintis prancūzas Franckas Ribery prieš metus buvo įsivėlęs į sekso skandalą Prancūzijoje, kuris viešint savo gimtinėje permiegojo su nepilnamete prostitute.

Tuomet futbolininkas laisvės atėmimo išvengė, nes prostitucija besiverčianti nepilnametė teisme apie Ribery nepratarė nė vieno blogo žodžio, todėl byla buvo nutraukta.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius