Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar kartą apie Ronaldo ir „Real“

Žinomas Ispanijos sporto žurnalistas Giliemas Balage savo tinklalapyje dar kartą pakurstė aistras dėl portugalo Cristiano Ronaldo perėjimo iš „Manchester United“ į Madrido „Real“. Žurnalisto teigimu, Ronaldo karališkas taps pasibaigus šiam sezonui, t. y. vasarą.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tinklalapyje rašoma, kad portugalo agentas George Mendesas susitarė su „Real“ prezidentu Ramonu Calderonu dėl sutarties sąlygų.

Anksčiau buvo skelbiama, kad toks pats susitarimas pasiektas su buvusiu „Real“ prezidentu Florentino Perezu – pastarasis pretenduoja grįžti į buvusį postą ir sutartį su portugalo ketino naudoti kaip pagrindinį argumentą prasidėjus naujo prezidento rinkimų kovai. Naujojo vadovo rinkimai vyks 2010 metais.

G.Balage teigia, kad ankstesni pranešimai buvo tik gandai, nepatikrinta informacija – žurnalisto teigimu,  kalbama būtent apie žaidėjo ir dabartinio prezidento R.Calderono susitarimą.

Žurnalistas pažymi, kad rimta perėjimo kliūtimi gali tapti sero Alexo Fergusono atsisakymas parduoti C.Ronaldo. Tačiau smarkus pastarojo meto svaro sterlingų kurso euro atžvilgiu kritimas „Real“ galimybes kasdien didina.

Žurnalistas teigia, kad jam pavyko prieiti prie finansinių „Real“ bei Ronaldo sutarties sąlygų. Pasak jų, futbolininko kaina sudarys 85 milijonus eurų, o sutarties nutraukimo su „Manchester United“ procedūra kainuos dar 30 milijonų, iš viso – 115 milijonų. C.Ronaldo atlyginimas Ispanijoje bus 12 milijonų eurų per metus (šiuo metu futbolininkas gauna 8 milijonus). Be to, futbolininko agentui bus sumokėta 8 milijonai eurų komisinių.

G.Balage yra britų televizijos kanalų tinklo „Sky Sports“ korespondentas. Jo straipsnius apie Ispanijos futbolą nuolat spausdina britų „The Times“, „The Observer“ bei ispanų AS. 2005 metais žurnalistas išleido knygą apie „Liverpool“ trenerį Rafaelį Bennitesą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius