-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Davidas Beckhamas serga astma?

Britų žurnalistai tikina atskleidę didžiausią futbolininko Davido Beckhamo paslaptį – jo agentas pripažino, kad vyras serga astma.
D.Beckhamas turi grįžti į Europą, jeigu nori vykti į pasaulio čempionatą.
D.Beckhamas turi grįžti į Europą, jeigu nori vykti į pasaulio čempionatą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk pranešė, kad iki šiol niekam nežinomas D.Beckhamo gyvenimo faktas paaiškėjo po varžybų, kai turtingiausias pasaulio futbolininkas su savo klubu Los Andželo „Galaxy“ pralaimėjo JAV aukščiausiosios lygos futbolo čempionato finale.

Davidas niekada netroško, kad tai būtų paviešinta, tačiau jei tokia žinia įkvėps kitus žmones siekti didelių tikslų, puiku.Fiziškai išvargęs futbolininkas buvo pirmąsyk fotografų užfiksuotas naudodamas inhaliatorių per mačo pertrauką tarp kėlinių. Pasak žurnalistų, D.Beckhamas smarkiai kosėjo ir po rungtynių.

Žaidėjo komandos „Galaxy“ atstovai pareiškė, kad inhaliatoriaus sportininkui reikia, kad galėtų „kovoti su alergija“, tačiau D.Beckhamo agentas Simonas Oliveira pareiškė, jog liga jo atstovaujamą žvaigždę kamuoja nuo vaikystės.

Skelbiama, kad D.Beckhamas nuolat vartoja vaistus, kad galėtų kontroliuoti astmą. Žurnalistus labiausiai nustebino, kaip ilgai jis galėjo šį faktą nuslėpti.

„Jis niekada netroško, kad tai būtų paviešinta, tačiau jei tokia žinia įkvėps kitus žmones siekti didelių tikslų ir leis suvokti, kad net sergantys astma gali pasiekti sporto aukštumas, puiku“, – sakė S.Oliveira.

D.Beckhamo nuotrauka su inhaliatoriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius