-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidui Beckhamui – garbingas BBC apdovanojimas už „Gyvenimo pasiekimus“ (video)

Didžiosios Britanijos nacionalinis transliuotojas BBC sekmadienį futbolininkui Davidui Beckhamui įteikė garbingą apdovanojimą už „Gyvenimo pasiekimus“.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

35 metų futbolininkas, buvęs Anglijos rinktinės kapitonas karjerą pradėjo 1992-aisiais „Manchester United“ klube. Būtent šiame klube D.Beckhamas ir sužibėjo ryškiausiomis spalvomis – ne tik kaip aukščiausios klasės futbolininkas, idealiai atliekantis baudos smūgius ir kampinius, bet ir garsus reklamos veidas bei moterų numylėtinis.

„Manchester United“ klubą, laimėjęs šešis Anglijos čempionatus, dvi šalies taures ir UEFA Čempionų lygą, D.Beckhamas paliko 2003 metais ir persikėlė į Madrido „Real“. Ispanijoje britas po kartą laimėjo šalies pirmenybes ir taurę.

2007 metais D.Beckhamas išvyko į Los Andželo „Galaxy“ (JAV) klubą ir jam atstovauja iki šiol.

Per visą karjerą Anglijos futbolo rinktinėje saugas žaidė 115 rungtynių – daugiausia šalies istorijoje kaip aikštės  žaidėjas (ne vartininkas). Pasaulio futbolo čempionatuose D.Beckhamas dalyvavo tris kartus, o 2010 metais PAR vykusias pirmenybes buvo priverstas praleisti dėl Achilo sausgyslės traumos.

Atsiimdamas garbingą apdovanojimą D.Beckhamas šluostėsi ašaras ir dėkojo visiems:  buvusiems komandos draugams, treneriams, tėvams, seneliams, šeimai, draugams. Didžiausią padėką D.Beckhamas išreiškė žmonai Victoria ir sūnums Brooklynui, Romeo bei Cruzui.

„Skiriu šį apdovanojimą vyrams, kurie tarnauja mūsų šaliai Afganistane. Išlikite saugūs ir linksmai atšvęskite šventas Kalėdas“, – pridūrė D.Beckhamas.

Jausminga futbolininko kalba sugraudino žmoną Victorią Beckham. „Žodžiais negaliu išsakyti, kaip didžiuojuosi Davidu. Šis vakaras buvo tikrai nuostabus ir pilnas jausmų. Didžiuojuosi ir savo jaunaisiais vyrais Brooklynu, Romeo bei Cruzu“, – sakė V.Beckham.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius