Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žalgirietis Deividas Šemberas po triuškinamos pergalės A lygoje: „Parodėme, kas Lietuvoje stipriausias“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai antradienį po pergalės 4:0 prieš vicečempioną Klaipėdos „Atlantą“ tapo „SMSCredit.lt A lygos“ lyderiu. Čempionų vardą ginančių vilniečių kapitonas Deividas Šemberas džiaugėsi geru komandiniu pasirodymu ir pažymėjo, kad „Žalgiris“ nusipelnė pergalės.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Visi matė, kas Lietuvoje šiuo metu stipriausia komanda – mes tai įrodėme. Rezultatas kalba pats už save – pelnytai laimėjome. Vis dėlto, mačas buvo sunkus, įvarčiai tikrai nekrito taip lengvai, kaip atrodė iš šalies. Įvykdėme trenerio planą, kiekvienas žaidėjas išpildė, kas buvo liepta, natūralu, kad tai davė teigiamą rezultatą“, – komandos draugus gyrė kapitonas D.Šemberas.

Pirmą kartą šį sezoną Vilniaus futbolininkai rungtynes baigė nepraleidę įvarčių, tačiau iki šiol visas keturias rungtynes po 90 minučių žaidęs D.Šemberas teigė, kad dar yra, ką gerinti.

„Džiugu, kad Armantas (vartininkas, – aut. past.) pagaliau išėjo iš aikštės, kaip sakoma, su „sausais“ vartais. Labai džiugu, kad pagaliau tai pavyko, nors dar yra daug ką gerinti, taisyti. Be fizinio pasirengimo, prieš sezoną yra kiek sunku įsivažiuoti, jaučiuosi dar ne taip, kaip turėčiau jaustis. Žinoma, reikia laiko“, – teigė D.Šemberas.

Jeigu po praėjusio sezono dar buvo klausimų, kas yra stipriausia šalies komanda, po šių rungtynių jų nebėra. Žinoma, tai tik vienerios rungtynės, tačiau gera proga atsakyti į klausimą, „kas yra kas“.

Panašiai kalbėjo ir nugalėtojų treneris Marekas Zubas, taip pat pažymėjęs, kad šiuo metu „Žalgiris“ yra geresnė komanda nei „Atlantas“.

„Buvo labai geros rungtynės. Abi komandos bandė kautis, abiems mačas buvo svarbus, nes abi ekipos nori tapti čempionėmis. Jeigu po praėjusio sezono dar buvo klausimų, kas yra stipriausia šalies komanda, po šių rungtynių jų nebėra. Žinoma, tai tik vienerios rungtynės, tačiau gera proga atsakyti į klausimą, „kas yra kas“. Turėjome puikų pirmąjį kėlinį, o antrajame stengėmės žaisti ramiau, patausoti svarbiausius žaidėjus. Todėl keitimai buvo atlikti gana anksti“, – kalbėjo M.Zubas.

„Atlanto“ treneris Konstantinas Sarsanija: „Varžovai buvo tikrai stipresni ir man belieka pasveikinti juos su pergale. Jei pernai mano jauni žaidėjai norėjo pasirodyti, kaip gali žaisti ir tai darė gerai, tai šiemet tas noras kažkur dingęs. Sunki kiek situacija ir dėl Mariaus Papšio bei Andriaus Bartkaus traumų, trūksta ir susižaidimo.

„Žalgiris“ yra gera komanda, tad jai to ir tereikia. Progos jų buvo geresnės ir pavojingesnės, jie puikiai išnaudojo tas progas, tad rezultatas atitinkamas. Žinoma, pralaimėti sunku, tačiau šiuo metu mes „Žalgiriui“ neprilygstame.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius