Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl neįskaityto įvarčio nusivylęs Cristiano Ronaldo: „Barcelona“ išmokė Javierą Mascherano vaidinti“

Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo ir po atsakomųjų Čempionų lygos pusfinalio serijos su „Barcelona“ rungtynių tęsė kritiką varžovų atžvilgiu. Portugalo nuomone, patekti į finalą buvo tiesiog neįmanoma, nes „Barcelona“ futbolininkai aktoriniais sugebėjimais pelnydavo jiems palankius sprendimus.
C.Ronaldo pyktis
Cristiano Ronaldo piktinosi neįskaitytu įvarčiu. / „Scanpix“ nuotr.

Prisiminęs kontraversišką Pepe pašalinimą pirmajame poros mače, C.Ronaldo apgailestavo, jog „Barcelona“ ir atsakomosiose rungtynėse sulaukė teisėjo malonės, kai buvo neįskaitytas Gonzalo Higuaino įvartis. „Patekti į finalą buvo neįmanoma misija, – po mačo žurnalistams sakė C.Ronaldo. – Žinojome, kad nutiks kažkas panašaus, jau esame įpratę. Pirmosiose rungtynėse iš mūsų buvo atimtas šansas kovoti, taip pat nutiko ir čia, atsakomajame mače.“

„Per šias dvi rungtynes nutiko tikrai daug keistų dalykų, apie kuriuos reikėtų gerai pagalvoti. „Barcelona“ yra puiki komanda, tačiau jie taip pat turi labai tvirtą užnugarį. Pirmajame mače buvo sunku žaisti turint vienu žaidėju mažiau, o atsakomajame – po to, kai buvo neįskaitytas įvartis“, – tęsė C.Ronaldo.

Anot „Real“ lyderio, antrajame kėlinyje G.Higuainas pasižymėjo pagal taisykles, o rezultatui tapus 1:0 svečių naudai, serija galėjo apsiversti aukštyn kojomis.

„G.Pique mane stumtelėjo ir aš nugriuvau ant Javiero Mascherano. Žaisdamas „Liverpool“ klube jis toks nebuvo. „Barcelona“ išmokė J.Mascherano vaidybos, – skundėsi C.Ronaldo. – Esame labai nuliūdę. Nepaprastai sunku atsitiesti po tokių sprendimų.“

Dėl neįskaityto G.Higuaino įvarčio niršo ir „Real“ kapitonas Ikeras Casillasas. „Tai dar vienas sprendimas ne mūsų naudai, kaip visada. Nieko naujo. Dabar jau negalime nieko pakeisti, tačiau manau, jog galime didžiuotis savo klubu“, – teigė „Real“ vartininkas.

„Jeigu tas įvartis būtų įskaitytas, būtume sugrąžinę intrigą. Tai būtų viską pakeitę. Nemačiau pakartojimo, tačiau visi aplinkiniai man sakė, jog įvartis buvo pelnytas teisingai“, – pridūrė „Real“ trenerio asistentas Aitoras Karanka, rungtynėse pakeitęs diskvalifikuotą Jose Mourinho.

Į „Real“ kritiką, kad G.Higuaino įvartis nebuvo įskaitytas neteisingai, atsikirto „Barcelona“ gynėjas Dani Alvesas. Brazilas pareiškė, jog varžovai tiesiog nemoka garbingai pralaimėti.

Neįskaitytas G.Higuaino įvartis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius