Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diego Maradona Jungtiniuose Arabų Emiratuose reiškia pyktį teisėjams

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų, karjerą baigęs Diego Maradona, kuris dabar treniruoja Jungtinių Arabų Emiratų „Al Wasl“ klubą, išreiškė nepasitenkinimą šios šalies teisėjų darbu.
Diego Maradona
Diego Maradona / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Diego Maradona

Tai jau nebe pirmas kartas, kai argentinietis šioje šalyje skundžiasi teisėjais. Prieš dešimt dienų jis skundėsi, kai jo komanda patyrė pralaimėjimą 0-1 prieš „Al Jazira“.

Tačiau šįkart jo vedamas „Al Wasl“ klubas dėl puikaus Juano Manuelio Oliverio smūgio iškovojo pergalę 1-0 prieš „Al Ain“, bet Maradona nepatingėjo išreikšti nepasitenkinimą nekvalifikuotu teisėjo Abdullah Al Zaabi darbu.

„Jeigu tik kažkas nugriūdavo susirėmus „Al Wasl“ ir „Al Ain“ žaidėjams, teisėjas kamuolį visad atiduodavo „Al Ain“. Reikšdamas nepasitenkinimą tik noriu atkreipti dėmesį ir padėti teisėjams, kad jie patobulėtų“, – teigė strategas.

„Mes, žaidėjai, personalas, administracija ir visi „Al Wasl“ sirgaliai kovosime prieš nekvalifikuotus teisėjus ir prieštarausime jų sprendimams, kad ir kas nutiktų. Jei jie yra nusiteikę prieš mus, mes tokie būsime jų atžvilgiu. Tikiuosi, jog teisėjai pakels savo kartelę ir nebus tokie išsiblaškę. Nenoriu skųstus, noriu padėti jiems tobulėti“, – pridūrė Maradona, kurio vedamas „Al Wasl“ klubas šiuo metu JAE pirmenybėse rikiuojasi trečioje pozicijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius