Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jankauskas džiaugiasi karštyje iškovota pergale: „Net stovėti šalia aikštės buvo sunku“

Lietuvos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Edgaras Jankauskas džiūgauja. Jo vadovaujama komanda 2:0 laimėjo prieš Estiją, tačiau treneris pripažįsta – rungtynės buvo labai sunkios, nes plieskė didžiulis karštis.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / A.Venskaus/15min.lt nuotr.

„Reikėtų pasveikinti abi komandas, kurios atidavė labai daug jėgų tokiom sunkiom sąlygom, nes karštis buvo didelis, net stovėti šalia aikštės buvo sunku, – sakė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Edgaras Jankauskas. – Labai didžiuojuosi savo vyrais, sakau „ačiū“ priešininkų komandai, nepaisant sąlygų vyrai kovėsi, žaidė, stengėsi, atidavė visas jėgas. Manau, šiandien pelnytai pasiekėme pergalę“.

Rinktinės vairininkas teigė esąs patenkintas visais žaidėjais, tarp jų ir debiutantais. E.Jankauskas vylėsi, jog sėkmė jų neapleis ir toliau.

„Turnyras susideda iš dviejų rungtynių. Būtų gaila, jei įdėjus tiek darbo, jėgų, prakaito, neiškovotume tos taurės. Labai smagu, kad nugalėjome, džiaugiamės pergale. Jau rytoj turime galvoti apie kitas rungtynes.

Latviai turės šiokią tokią persvarą prieš mus, nes mes žaisime po labai sunkių rungtynių. Mūsų tikslas išlieka tas pats – turime išlaikyti profesionalumą, atidumą, gerai šiandien pailsėti, o nuo rytojaus galvosim apie ateinančias rungtynes“, – sakė jis.

Beje, prieš 25 metus E.Jankauskas kaip žaidėjas debiutavo Klaipėdoje, tuomet rungtynės baigėsi 4:1. Sekmadienį rinktinė jam vadovaujant pasiekė pirmąją pergalę.

Prieš daugiau nei porą dešimčių metų vykusių rungtynių jis teigė nebelabai ir pamenantis, o ši pergalė jam teikia itin daug džiaugsmo.

„Noriu padėkoti Klaipėdos miestui, sirgaliams, kurie išgyveno šiose rungtynėse, žmonėms, kurie ruošė aikštę. Buvo kalbų, kad ji prasta, bet ji ženkliai pagerėjusi. Tikėsimės, kad dar sugrįšime“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius