Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FBK „Kaunas“ gretose žais už seksualinį priekabiavimą nuteistas škotas

Baigiantis A lygos žaidėjų registracijos periodui FBK „Kaunas“ įregistravo 20-metį saugą iš Škotijos Craigą Thomsoną. Tai pirmasis škotas A lygoje per visą varžybų istoriją.
Craigas Thomsonas
Craigas Thomsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, Edinburgo „Hearts“ klubui priklausantis ir liūdnai tėvynėje pagarsėjęs futbolininkas į Kauną atvyko ne savo noru.

C.Thomsonas buvo nubaustas už seksualinį priekabiavimą prie dviejų nepilnamečių, tad kilus skandalui ir visuomenės pasipiktinimui klubo vadovybė nusprendė laikinai jį pašalinti iš komandos ir nuomos teisėmis perleisti „Kauno“ klubui. Kaune škotas žais iki sezono pabaigos.

C.Thomsonas buvo nubaustas už priekabiavimą internetu prie 12 ir 13 metų mergaičių. Futbolininkas joms uždavinėjo intymius klausimus, siūlė pasimylėti, vaizdo pokalbių metu apsinuogindavo bei siuntinėjo nuotraukas su vyriškomis genitalijomis.

Kai viena mergaitė apie tai prasitarė savo motinai, C.Thomsonas buvo sulaikytas. Teisme futbolininkas kaltės neneigė. Škotijos teismas C.Thomsoną penkeriems metams įtraukė į „seksualinių priekabiautojų“ sąrašą bei skyrė 4 tūkst. svarų sterlingų (apie 16 tūkst. litų) baudą, kurią lygiomis dalimis turėjo sumokėti nukentėjusių mergaičių šeimoms.

C.Thomsonas sekmadienį jau debiutavo A lygoje. „Kaunas“ 3:1 įveikė Pakruojo „Kruoją“, o škotas prie pergalės prisidėjo rezultatyviu perdavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius