Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Torresas: „Negaliu kalbėti, nes neturiu balso“ (Į Kauną atvyko Europos ir pasaulio futbolo čempionai ispanai)

Karmėlavos oro uoste sekmadienio vakarą pasaulio ir Europos čempionai ispanai sulaukė kur kas daugiau savo šalies, nei Lietuvos žiniasklaidos dėmesio. Futbolo žvaigždės atsisakė duoti interviu, o fotografai bei operatoriai turėjo itin mažai laiko įamžinti būsimus Lietuvos varžovus.  
Fernando Torresas
Ispanijos rinktinė atvyko į Kauną / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Negaliu kalbėti, nes neturiu balso“, – vos girdimu ir užkimusiu balsu prakalbo Ispanijos rinktinės ir „Chelsea“ komandos puolėjas Fernando Torresas.

„Visus komentarus pasakysime rytoj“, – teigė Ispanijos rinktinės vyriausiasis treneris Vicente del Bosque.

Ispanijos rinktinės puolimo lyderis ir rezultatyviausias visų laikų šalies rinktinės žaidėjas Davidas Villa į atvykimo salę žengė su ausinuku, nuleidęs akis ir vienas pirmųjų sėdo į specialiai užsakytą autobusą.

F.Torresas, I.Casillasas, Xabi Alonso ir keletas kitų žaidėjų kukliam būriui dailiosios lyties gerbėjų dalijo autografus, o Ispanijos rinktinės žvaigždės įsėdę į autobusą mojavo ir šypsojosi būriui smalsuolių.

Tiesa, Karmėlavos oro uoste buvo galima išvysti keliasdešimt Ispanijos žiniasklaidos atstovų: fotografų ir operatorių.

„Ši diena viena geriausių mano gyvenime. Į oro uostą mane atvežė tėtis, nes niekur kitur, tik čia, galėjau iš arti pamatyti savo numylėtinius ir netgi gautį jų autografą. Man pasirašė F.Torresas, I.Casillasas ir Iniesta“, – džiaugėsi gerbėja Agnė.

Ji tikino, kad rungtynėse sirgs už Lietuvą, tačiau, kad ir kuri komanda laimėtų, ji jausis laiminga.

Rytoj (pirmadienį – aut.past.) Ispanijos ir Lietuvos futbolo rinktinės surengs spaudos konferenciją bei treniruotes S.Dariaus ir S.Girėno stadione. 

Lietuvoje ispanai turi sužaisti 2012 metų Europos futbolo čempionato atrankos I grupės rungtynes. Keturias pergales iš tiek pat galimų iškovoję Vicente Del Bosque auklėtiniai kol kas su 12 taškų tvirtai pirmauja grupėje, tuo tarpu 4 taškus per 3 rungtynes iškovojusi Lietuvos rinktinė žengia ketvirta.

Tiesa, antradienį, kovo 29 dieną, numatytas ispanų ir lietuvių susitikimas dėl prastos Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadiono būklės gali ir neįvykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius