-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Fernando Torresas: „Noriu tapti rezultatyviausiu Italijos lygos futbolininku“

Artėjant Milano derbiui tarp italų „Milan“ ir „Inter“ klubų, „Rossoneri“ ekipos puolėjas Fernando Torresas teigė, kad pagrindinis jo komandos tikslas yra kitą sezoną vėl rungtyniauti Europoje, o pats futbolininkas yra išsikėlęs tikslus tapti rezultatyviausiu Italijos „Serie A“ sezono žaidėju.
Fernando Torresas (dešinėje)
Fernando Torresas (dešinėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nepaisant to, kad  Ispanijos nacionalinės futbolo rinktinės puolėjas šį sezoną Italijos lygoje pasižymėti sugebėjo vos kartą per 9 rungtynes, jis vis dar nepraranda vilčių tapti rezultatyviausiu lygos futbolininku.

Iš Londono „Chelsea“ į Italiją atvykęs ispanas vienintelį įvartį pelnė rugsėjo mėnesį vykusiame mače su „Empoli“ klubu, kuris baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2:2.

„Auksiniu berniuku“ vadinamas puolėjas nuo daugiausiai įvarčių Italijoje pelniusių Carloso Tevezo bei Jose Callejono atsilieka net 7 įvarčiais, tačiau žada pasitempti bei išnaudoti komandos jam sukuriamas progas.

„Jei rungtynės baigiasi be įvarčių, tačiau komanda sukuria mažiausiai 5 realias progas pelnyti įvartį, tai yra geras ženklas“, – teigė futbolininkas Italijos dienraščiui „Gazzetta dello Sport“.

Mano pagrindinis tikslas vis dar yra tapti rezultatyviausiu lygos futbolininku. „Milan“ mane įsigijo būtent tam, kad pelnyčiau įvarčius bei išnaudočiau kaip įmanoma daugiau man sukurtų progų. Tai yra mano darbas.

„Šį sezoną buvo vos keletas rungtynių, kuriose mums nepavyko sukurti tiek progų, kiek reikėtų. Visgi, dabar daug kas priklauso nuo mūsų, puolėjų. Mano pagrindinis tikslas vis dar yra tapti rezultatyviausiu lygos futbolininku. „Milan“ mane įsigijo būtent tam, kad pelnyčiau įvarčius bei išnaudočiau kaip įmanoma daugiau man sukurtų progų. Tai yra mano darbas. Jei aš jo neatliksiu taip, kaip pridera, mano vietą užims kuris nors kitas futbolininkas. Žinoma, jei pamatysiu komandos draugą esantį geresnėje pozicijoje, aš perduosiu kamuolį jam. Reikia įvertinti situaciją.“

Išdėstęs savo tikslus, buvęs „Atletico“, „Liverpool“ bei „Chelsea“ klubų narys užsiminė ir apie dabartinės savo ekipos tikslus.

„Mūsų klubui reikia pradėti viską iš naujo, tačiau iš patirties žinau, kad negalima niekur skubėti. Sugrįžimas į Europą beabejo yra pagrindinis mūsų tikslas, tačiau jeigu nepavyks, mes  dėl to neturime labai pergyventi. Futbole viskas sukasi ratu. Geriausi „Milan“ laikai dar sugrįš, nes geriausi žaidėjai nori rungtyniauti geruose klubuose. O geri klubai yra tie, kurie turi įspūdingą istoriją.“

Šiuo metu Filippo Inzaghi vadovaujama ekipa Italijos „Serie A“ lygoje užima septintąją vietą, o sekmadienį Milano derbyje susitiks su trenerį pakeitusiu Milano „Inter“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius