Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Torreso debiutą Londono „Chelsea“ klube sugadino buvę komandos draugai iš „Liverpool“ (nuotraukos)

Sekmadienio vakarą Anglijos „Premier“ lygoje buvo sužaistos dvejos rungtynės. Vieneriose iš jų susitiko Londono „Chelsea“ ir „Liverpool“ futbolininkai. Mačą rezultatu 1:0 laimėjo raudonieji ir taip sugadino debiutą „Chelsea“ klube buvusiam komandos draugui Fernando Torresui.
Fernando Torresas „Chelsea” klube debiutavo pralaimėjimu.
Fernando Torresas „Chelsea” klube debiutavo pralaimėjimu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynės prasidėjo labai nervingai. Jau pirmą minutę mačo teisėjas buvo priverstas rodyti geltonąją kortelę. Ją prieš save išvydo „Chelsea“ saugas Johnas Obi Mikelis.

Pirmomis minutėmis abi ekipos progų pasižymėti, galima sakyti, nesusikūrė, mat atmosfera aikštelėje buvo labai nervinga. Vieną iš realiausių progų įmušti 30-ą minutę turėjo mėlynųjų naujokas Fernando Torresas, bet jo smūgį blokavo gynėjas.

Po kelių minučių puikią progą pasižymėti jau turėjo „Liverpool“ saugas Maxi Rodriguezas, bet  iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti į vartų plotą.

Antras kėlinys taip pat prasidėjo nervingai, tačiau jo pradžioje kur kas geriau atrodė svečiai iš Liverpulio. Jie mėgino spausti „Chelsea“ futbolininkus, o šie privalėjo tik gintis.

Įpusėjus kėliniui „Chelsea“ žaidėjai užspaudė varžovus baudos aikštelėje, tačiau šie apsigynė ir 69-ą minutę išsiveržė į priekį, kai po Steveno Gerrardo perdavimo pasižymėjo Raulis Meirelesas.

Po praleisto įvarčio „Chelsea“ treneris sustiprino puolimo grandį, bet sutrikę žaidėjai darė daug klaidų ir nesugebėjo išlyginti rezultato.

Kitose sekmadienį vykusiose „Premier“ lygos rungtynėse Londono „West Ham United“ namuose 0:1 (0:0) nusileido „Birmingham City“ vienuolikei. Pergalingą įvartį pelnė N.Zigičius (65 min.).

Verta paminėti, kad per 26-ąjį „Premier” lygos turą pelnyti net 43 įvarčiai. Tai Anglijos pirmenybių rekordas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius