Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FIFA pernykštis nuostolis – 369 mln. JAV dolerių

Skandalų krečiama Tarptautinė futbolo federacija (FIFA) penktadienį pranešė praėjusiais metais patyrusi 369 mln. JAV dolerių nuostolių ir nuostolingai pabaigusi jau antrus metus iš eilės, dėl ko esanti priversti iš savo rezervų naudoti šimtus milijonų JAV dolerių.
FIFA skaičiuoja nuostolius
FIFA skaičiuoja nuostolius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 FIFA

Dėl patirtų nuostolių FIFA kaltina išlaidas, susijusias su tyrimais, blogas investicijas bei buhalterinius pakeitimus. Tačiau blogiausia – dar ateityje. FIFA prognozuoja, kad ateinančiais metais jos ikimokestinis nuostolis sieks 489 mln. JAV dolerių, ir tik 2018 metų pasaulio futbolo čempionatas turėtų pagerinti organizacijos finansinę padėtį.

Bendri FIFA nuostoliai 2015-2017 metais sieks 910 mln. JAV dolerių, nors 2015 metų deficitas buvo patikslintas ir sumažintas nuo 122 iki 52 mln. JAV dolerių.

FIFA pajamos pernai sumažėjo iki 502 mln. nuo 544 mln. JAV dolerių 2015 metais. O organizacijos rezervai sumažėjo nuo 1,4 mlrd. JAV dolerių 2015 metais iki 1,04 mlrd. JAV dolerių pernai. Prognozuojama, kad šiemet jie smuks iki 605 mln. JAV dolerių.

FIFA tikisi, kad 2018 metais Rusijoje vyksiantis pasaulio futbolo čempionatas jai leis užsidirbti 1,1 mlrd. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius