Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FK „Ekranas“ akademija futbolo paslapčių mokys nuotaikingoje futbolo šventėje

Prieš beveik trejus metus sostinėje duris atvėrusi futbolo klubo „Ekranas“ akademija visus vilniečius ir miesto svečius sekmadienį kviečia į atvirų durų dieną. Jos metu vaikai ir jų tėveliai galės susipažinti su FKE akademijos veikla, treniruočių subtilybėmis ir patys sužaisti draugiškas rungtynes.
„Ekrano“ Islandijoje
„Ekranas“ / fkekranas.lt

Sekmadienį, sostinės Vingio parke, priešais vasaros estradą FK „Ekranas“ akademija organizuoja atvirų durų dieną ir kviečia apsilankyti nuotaikingoje futbolo šventėje. Besidomintys futbolu vaikai ir jų tėveliai FKE akademijos atvirų durų dienos metu galės pamatyti kaip treniruojasi Lietuvos futbolo čempionų pamaina, išbandyti unikalias treniruočių programas ir metodikas. FKE futbolo akademijoje naudojamos britų futbolo specialistų rekomenduojamos programos, kurias susistemino ir jaunimui adaptavo treneris V. Dambrauskas, septynerius metus dirbęs Didžiojoje Britanijoje.

Renginio metu pagrindinės FK „Ekranas“ komandos treneris Valdas Dambrauskas ir kiti akademijos treneriai ves atviras treniruotes 5–12 metų vaikams. Taip pat šventės metu bus surengta ir FK „Ekranas“ pagrindinės komandos trofėjų ekspozicija. Joje bus galima apžiūrėti daugelį iškovotų čempionų taurių.

„Tai bus šventė visai šeimai su futbolo kamuoliu. Kviečiame visus, besidominčius futbolu ir norinčius tapti „Ekrano“ akademijos dalimi atvykti ir susipažinti su mumis ir mūsų akademija“ – sakė šalies čempionų komandos treneris Valdas Dambrauskas.

Rugsėjį FKE akademija Vilniuje švęs 3 metų gimtadienį. Per šiuos veiklos metus akademija jau gali pasigirti pirmosiomis sėkmės istorijomis ir savo auklėtinių pasiektais sportiniais rezultatais.

„Mūsų akademija kelia ne tik aukščiausius sportinius tikslus – paruošti deramą pamainą šalies čempionų komandai, tačiau ir kartu siekiame futbolo užsiėmimus padaryti maksimaliai patraukliais kiekvienam vaikui, nepriklausomai nuo jo kaip futbolininko gebėjimų. Renginio metu ketiname ne tik pristatyti savo akademijos treniruočių metodiką, tačiau ir kartu parodyti koks smagus žaidimas gali būti futbolas visiems šeimos nariams – mūsų renginyje laukiame ir vaikai, ir tėveliai, ir mamytės. Tėveliams suteiksime galimybę parodyti savo kojų miklumą valdant futbolo kamuolį linksmose rungtyse. Renginio metu žadame surengti ir jauniausių 7–10 metukų akademijos auklėtinių rungtynes su treniruočių dalyvių vaikų mamyčių komanda” – atvirų durų dienos pramogas vardijo FKE akademijos Vilniuje kuratorius Arvydas Gražiūnas.

Atvirų durų diena organizuojama Vingio parke, pievelėje priešais vasaros estradą. Visai šeimai skirta futbolo šventė vyks iš karto po „Velomaratono“, rugpjūčio 25-ą dieną, sekmadienį, nuo 14.00 iki 17.00 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius