Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo populiarinimas: A lygos rungtynės ketvirtadienį 17 valandą – tribūnos tuščios

Prieš prasidedant naujajam Lietuvos futbolo A lygos sezonui čempionato vadovai džiaugėsi, kad pernai ženkliai pagerėjo rungtynių lankomumas. Vienas pagrindinių šių metų tikslų taip pat buvo tolimesnis stadionų lankomumo augimas. Vis dėlto, jau šeštajame A lygos ture „Trakų“ klubas namuose turėjo priimti Klaipėdos „Atlantą“ darbo dieną, ketvirtadienį, 17 valandą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pagal A lygos internetiniame puslapyje pateikiamą oficialią statistiką, „Trakų“ ir Vilniaus „Žalgirio“ susitikimai šiemet yra geriausiai lankomi visoje lygoje. Abi komandos namų rungtynes žaidžia sostinės LFF stadione.

Trijose „Žalgirio“ rungtynėse jau apsilankė 6 tūkst. žmonių (vid. 2 tūkst.), trijuose „Trakų“ mačuose – 5 tūkst. (vid. 1,6 tūkst.). Tiesa, vienas iš trakiškių susitikimų buvo su „Žalgiriu“, kur „Trakų“ ekipa turėjo namų komandos statusą – stadione tuomet apsilankė virš 2,5 tūkst. žiūrovų.

Ketvirtadienį žaisti su „Trakais“ atvyko praėjusių metų sidabro medalininkas Klaipėdos „Atlantas“, tačiau tikrai įdomias rungtynes sostinėje nuspręsta rengti 17 valandą, kai vilniečiai dar toli gražu galvoja ne apie pramogas.

Natūralu, kad Vilniaus LFF stadionas yra lankomiausias Lietuvoje – čia žaidžia šalies čempionas, o ir „Trakų“ klubas šiemet demonstruoja gerus rezultatus ir prieš mačą su „Atlantu“ buvo trečias, šią vietą išsaugojo ir po rungtynių.

A lygos interneto svetainėje kol kas žiūrovų skaičius nenurodytas, tačiau stadione žmonių tikrai buvo mažai. Tai galima matyti ir nuotraukose.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Rungtynių akimirka
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Rungtynių akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius