Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 18 /18:59

Futbolo rinktinės lyderiai piktinasi, kad į trenerio postą gali grįžti atsistatydinęs Raimondas Žutautas

Viešas konkursas užimti Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio vietą baigėsi fiasko – kandidatų mažai, o naujuoju rinktinės treneriu pretenduoja tapti ir iš jos atsistatydinęs Raimondas Žutautas. Tokią žinią Lietuvos rinktinės lyderiai sutiko audringai.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius / BFL nuotr.

Tomas Danilevičius, Deividas Šemberas bei Marius Stankevičius neigiamai atsiliepė apie R.Žutauto darbą rinktinėje ir nesupranta tokio federacijos žingsnio, skelbia televizija „Sport1“.

Atviriausias buvo Romos „Lazio“ klubui atstovaujantis Marius Stankevičius: „Aš nesuprantu, kam jam į tą rinktinę lįst, jei jam žaidėjai netinka? Jei jis nori pirkt žaidėjus, nori būt geresnis už Fergusoną („Manchester United“ trenerį, – past.), tai kam jam lįst į tą rinktinę? Aš nesuprantu to. Visi šneka, kad nėra užsieniečio trenerio, bet kam jo reikėjo ieškot? Juk buvo prieš tai labai geras treneris ir galėjo 10 metų dirbt, tai gal ir rezultatai būtų.“

„O dabar vėl nebėra jokio trenerio, nebereikia užsieniečio... Nesuprantu tokių kvailų dalykų, kurie yra sakomi. Kur yra realybė, teisybė?“ – tęsė M.Stankevičius.

Jiegu R.Žutautą rinktinės vyriausiojo trenerio poste pakeistų... R.Žutautas, komandos kapitonas ir rezultatyviausias visų laikų Lietuvos futbolininkas T.Danilevičius neslėpė, kad rimtai svarstytų apie karjeros rinktinėje pabaigą.

D.Šemberas pridūrė, jog tokia istorija būtų komiška. „Įdomi ir komiška“, – „Sport1“ televizijai sakė D.Šemberas. Jis nusivylė ir kalbomis apie neva rinktinėje futbolininkams mokamas premijas.

R.Žutautą užstojo Edgaras Česnauskis, tačiau ir jis nesutiko su buvusio rinktinės vyriausiojo trenerio teiginiu, kad rungtynėse su Lichtenšteinu raudonąją kortelę gavo tyčia. „Nesąmonė“, – sakė E.Česnauskis.

„Sport1“ televizijos reportažas:

VIDEO: Rinktinės žaidėjams R.Žutauto apsigalvojimas kelia juoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius