-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gennaro Gattuso pratrūko, nes buvo pavadintas „sušiktu itališku šunsnukiu“ (video)

Italijos „Serie A“ lyderių „Milan“ klubo saugo Gennaro Gattuso agentas Klaudio Paskualinas atskleidė keletą kliento ginčo su Londono „Tottenham“ ekipos trenerio asistentu Joe Jordanu detalių.
Joe Jordanas ir Gennaro Gattuso
Joe Jordanas ir Gennaro Gattuso / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad 33 metų italų futbolo veteranas susikivirčijo su 59-erių J.Jordanu antradienį vykusių UEFA Čempionų lygos rungtynių tarp „Milan“ ir „Tottenham“ ekipų metu. Mačas baigėsi „Tottenham“ pergale 1:0.

Antro kėlinio viduryje „Milan“ saugas šiurkščiai pastūmė trenerio asistentą ir tarė jam keletą necenzūrinių žodžių, o pasibaigus rungtynėms dar kartą puolė aiškintis santykių.

„Akivaizdu, kad G.Gattuso buvo provokuojamas. Jordanas visas rungtynes tik gavęs progą įžeidinėjo mano klientą, o mačui pasibaigus pavadino sušiktu itališku šunsnukiu, todėl ir buvo pastumtas“, – teigė futbolininko agentas Paskualinas.

Priminsime, kad minėtose rungtynėse G.Gattuso prieš save išvydo antrą geltonąją kortelę šiame turnyre, todėl turės praleisti atsakomąjį susitikimą su „Tottenham“, kovo 9-ąją vyksiantį Anglijos sostinės Londono stadione „White Hart Lane“.

UEFA tiria šį incidentą ir ketina nubausti G.Gattuso vienų Čempionų lygos rungtynių diskvalifikacija. Tokiu atveju futbolininkas nežaistų pirmo ketvirtfinalio mačo, jei „Milan“ sugebėtų ten prasibrauti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius