Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerardas Pique nukėlė kepurę: „Jie buvo geresnė komanda, gali laimėti Čempionų lygą“

Per 180 minučių Čempionų lygos ketvirtfinalyje „Barcelona“ futbolininkai taip ir nerado priešnuodžių prieš Turino „Juventus“ gynybą. Trys italų įvarčiai pirmajame mače namuose ir solidus žaidimas trečiadienio vakarą Barselonoje leido pasiekti pusfinalį. Po mačo katalonai pripažino, kad laimėjo geresnė komanda.
„Barcelona“ – „Juventus“
Gerardas Pique / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai yra labai stipri komanda ir per šias dvi rungtynes jie buvo geresnė komanda. Jie nusipelnė žaisti pusfinalyje. Linkiu jiems sėkmės toliau, nes manau, kad jie gali laimėti taurę.

Mes sukūrėme kelis šansus, tačiau tikslas buvo per sunkus. Kai laikas ėjo į pabaigą supratome, kad tikrai nepasieksime, ko reikia. Jie yra italai, puikiai moka gintis ir pas mus atvažiavo žaisti savo futbolo bei tai darė labai gerai“, – po mačo kepurę prieš varžovus nukėlė „Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique.

„Juventus“ vartininkas Gianluigi Buffonas ypač džiaugėsi neeiliniu pasiekimu – per dvejas rungtynes nepraleistu įvarčiu.

„Po pergalės 3:0 aš tikėjau, kad mes pasieksime kitą etapą, tačiau nuoširdžiai sakau, kad nesitikėjau „Camp Nou“ išlaikyti sausus vartus. Faktas, kad per 180 minučių „Barcelona“ mums taip ir neįmušė, parodo mūsų solidumą“, – džiaugėsi G.Buffonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius