Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias Lietuvoje pernai žaidęs futbolininkas Dominykas Galkevičius karjerą tęs Lenkijoje

Šią savaitę Panevėžio „Ekranas“ susitarė su Lenkijos aukščiausios lygos „Ekstraklasa“ klubu „SSA Zagłębie Lubin“ dėl saugo Dominyko Galkevičiaus kontrakto išpirkos. Futbolininko sutartis su Lietuvos čempionų ekipa galiojo iki šių metų vasaros.
Lietuvos čempionai Panevėžio „Ekranas“ dar turi galimybę patekti į kitą etapą
Dominykas Galkevičius paliko Lietuvą. / Fkekranas.lt nuotr.

Dominykas Galkevičius su Lenkijos klubu pasirašė 2,5 metų trukmės kontraktą. Šiuo metu futbolininkas jau yra Lubine, o šį sekmadienį kartu su naująja komanda jis išvyksta į pasiruošimo stovyklą Turkijoje. Lenkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujantis „SSA Zagłębie Lubin“ – ambicingas ir solidžiu biudžetu disponuojantis klubas, žaidžiantis puikioje arenoje.

Geriausiu Lietuvoje žaidžiančiu futbolininku pernai paskelbtas saugas Panevėžio „Ekrano“ pagrindinėje sudėtyje debiutavo 2005–aisiais metais. Per šešerius sezonus D.Galkevičius Panevėžio ekipai padėjo iškovoti 4 čempionų titulus, pernai tapo LFF taurės nugalėtoju bei finalo geriausiu žaidėju, be to, dusyk laimėjo LFF Supertaurę. Per savo karjerą Panevėžio klube jis sužaidė 149 oficialias rungtynes bei įmušė 26 įvarčius.

„Futbolo klubas „Ekranas“ dėkoja Dominykui už jo atsidavimą komandai, puikius įvarčius ir sirgaliams suteiktas nuostabias akimirkas bei nuoširdžiai linki kuo didžiausios sėkmės tolesnėje karjeroje“, – atsisveikindama su vienu iš lyderių rašo „Ekrano“ klubo svetainė internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius