-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausio Lietuvoje žaidžiančio futbolininko titulas Ignui Dedurai buvo staigmena

28 rungtynės, 4 įvarčiai ir daugiau nei 2 500 minučių A lygos varžybose. Tokia yra geriausio Lietuvoje rungtyniaujančio žaidėjo statistika šalies čempionate.
Ignas Dedura stabdo „Žalgirio“ ataką
Ignas Dedura stabdo „Žalgirio“ ataką / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Patyręs gynėjas Ignas Dedura prie Panevėžio „Ekrano“ prisijungė vasario mėnesį kartu su kitu žinomu futbolininku Andriumi Velička. Nuo pat pirmųjų draugiškų I.Deduros rungtynių „Ekrano“ sudėtyje žaidėjas tapo vienu pagrindinių komandos ramsčių ir lyderiu.

Patikimas ir užtikrintas jo žaidimas neliko nepastebėtas futbolo specialistų bei sirgalių. Praėjusį penktadienį žaidėjas buvo išrinktas geriausiu šių metų šalyje rungtyniaujančiu futbolininku.

„Aš visai apie rinkimus negalvojau, man tai buvo netikėta, – prisipažino gynėjas, kai sužinojo, kad jis išrinktas geriausiu Lietuvoje rungtyniaujančiu žaidėju. – Buvau užsimiršęs, žinoma, malonu, kad mane išrinko. Nebuvau susimąstęs apie rinkimus. Ankstesniais metais apie geriausią žaidėją sužinodavau iš žiniasklaidos.“

Pats I.Dedura būtų balsavęs už komandos draugą Ramūną Radavičių. Kalbant apie sezoną, jis pateisino gynėjo lūkesčius: „Viską laimėjome, įgyvendinome komandai keltus tikslus, metai buvo sėkmingi, kitaip jų ir nepavadinsi“, – teigė žaidėjas.

Paklausus apie įsimintiniausias sezono rungtynes, futbolininkas išskyrė dalyvavimą UEFA Čempionų lygos ir Europos lygos turnyruose: „Tarptautinės varžybos, visi Europos mačai buvo įdomiausi ir, aišku, jie ilgiausiai ir įstringa, pavyzdžiui, rungtynės prieš BATE, „Valletta“.

Praėjusį penktadienį Druskininkuose per oficialų futbolo sezono uždarymą pats I.Dedura negalėjo atsiimti jam skirto prizo ir iškart priimti sveikinimų. Žaidėjas su draugais atostogavo, o poilsį buvo jau suplanavęs prieš gerą pusmetį. „Iš anksto jau žinojau, ką veiksiu po sezono, tad taip jau nutiko, kad praleidau tą vakarą Druskininkuose. Atostogavau su šeima, draugais, o to laiko tiksliai niekada nesuplanuosi taip, kad visur suspėtum ir visur sudalyvautum“, – teigė I.Dedura.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius