Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedriumi Arlauskiu nusivylęs „Watford“ treneris išsiuntė lietuvį į Barseloną

„Watford“ klube taip ir neįsitvirtinęs Lietuvos rinktinės vartininkas Giedrius Arlauskis laimės ieškos Ispanijoje. Anglijos klubas patvirtino, jog išnuomoja lietuvį iki sezono pabaigos Barselonos „Espanyol“ ekipai.
wire
wire / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Praėjusią vasarą į Angliją persikėlęs telšiškis sužavėti „Watford“ vyriausiojo trenerio Quique Sanchezo Floreso taip ir nesugebėjo, o praėjusią savaitę „širšėms“ įsigijus Costelį Pantilimoną prarado ir atsarginio vartų sargo poziciją.

28-erių metų lietuvis „Watford“ ekipoje spėjo sužaisti du mačus, tačiau nė vienas jų nebuvo sėkmingas. Lygos taurės rungtynėse prieš „Preston North End“ G.Arlauskis nežibėjo, o lapkritį po keitimo pasirodžius „Premier“ lygos rungtynėse su Birmingemo „Aston Villa“ jam akivaizdžiai trūko pasitikėjimo.

„Kai aš atvykau čia, jis jau priklausė klubui. Kai patikrinau Giedrių, pasakiau klubo vadovams, kad mums tokio vartininko neužtenka. Skirtumas tarp jo ir pagrindinio vartininko Heurelho Gomeso yra pernelyg didelis“, – savo apsisprendimą komentavo Q.S.Floresas.

Pasak ispano, bus įdomu pamatyti, kaip G.Arlauskiui seksis naujoje komandoje.

„Jis turėtų būti išnuomotas Ispanijos klubui. Galbūt ten jam seksis geriau ir mes pamatysime visai kitą Arlauskio versiją“, – išlydėdamas lietuvį į Pirėnus kalbėjo „Watford“ strategas.

Pagal sutartį, jeigu „Espanyol“ komandai lietuvis tiks, vasarą galės išpirkti G.Arlauskį už vieną milijoną eurų. Numatyta, kad tokiu atveju lietuvis gautų trijų metų sutartį.

Lietuvio perspektyvos Barselonoje atrodo neblogai. Šiuo metu „Espanyol“ treniruoja rumunas Constantinas Galca, kuris 2014-15 m. sezone stovėjo prie Bukarešto „Steaua“ komandos vairo, kai ši su G.Arlauskiu laimėjo Rumunijos lygą ir taurės turnyrą.

Šį sezoną visose 20-yje „Primera“ lygos rungtynių „Espanyol“ vartus gynė nedaug patirties turintis ispanas Sabata Pau Lopezas.

„Espanyol“ klube lietuvis pakeis iš Milano „Inter“ išsinuomotą vartininką Francesco Bardi. Nors „Inter“ klubas susigrąžinti vartininko nenorėjo, trečiadienį Barselonos klubas pranešė, jog atsisako jo paslaugų ir į jo vietą yra numatęs G.Arlauskį. F.Bardi Katalonijoje įsitvirtinti nesugebėjo ir spėjo sužaisti vos du taurės mačus. Italą į savo gretas priėmė „Frosinone“ ekipa.

„Espanyol“ ekipa „Primera“ lygoje po 20-ies turų rikiuojasi tik 14-oje vietoje.

Tikėtina, kad vartininko iš Lietuvos Ispanijoje lauks rimtas iššūkis jau pirmose „La Liga“ rungtynėse. „Espanyol“ klubas sekmadienį išvykoje išbandys jėgas su Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius