Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Arlauskis: „Tai buvo sunkiausios mano karjeros minutės“

Šeštadienį Lietuvos futbolo gerbėjai sulaukė vartininko Giedriaus Arlauskio debiuto Anglijos „Premier“ lygoje. Lietuvio klubas „Watford“ 3:2 įveikė „Aston Villa“, o pats G.Arlauskis praleido įvartį. Po debiuto telšiškis tikino, kad tai buvo sunkiausios 10 minučių jo karjeroje.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / „Scanpix“ nuotr.

„Kai pamačiau, kad teisėjas pridėjo 10 minučių, pagalvojau sau, kad tai bus sunkiausios minutės mano karjeroje. Niekada savo gyvenime anksčiau nemačiau, kad būtų pridėta 10 minučių. Tai buvo labai labai sunku, nes nežaidžiau nuo pradžių. Pagalvojau sau, kad reikia tiesiog laimėti ir važiuoti namo“, – įspūdžiais dalijosi G.Arlauskis.

Lietuviui tos minutės gerokai prailgo: „Atrodė, kad tai daug daugiau nei 10 minučių. Buvo sunku, nes galvojau ne apie save, o traumą patyrusį Heurelho Gomesą. Sunku stebėti, kaip tavo draugai žaidžia, o po to pačiam jungtis. Aš negalvoju apie praleistą įvartį, galvoju apie tris taškus.“​

Įpusėjus antrajam kėliniui, rungtynės buvo sustabdytos septynioms minutėms, nes pagrindinis „Watford“ vartininkas Heurelho Gomesas, bandydamas baudos aikštelėje sugauti kamuolį, susidūrė su komandos draugu, kuris netyčia keliu kliudė vartininko galvą. Po susidūrimo 34-erių H.Gomesui prireikė deguonies kaukės ir jis iš aikštės buvo išneštas ant neštuvų.

Būtent tada ir atėjo ilgai lauktas G.Arlauskio debiutas Anglijos „Premier“ lygoje. Vis dėlto, Lietuvos vartininko žvaigždė dvikovoje ryškiai nešvietė. Vos tik pasirodęs aikštėje lietuvis „Watford“ sirgalius privertė pakramtyti nagus ir sveikai paprakaituoti.

Socialiniuose tinkluose publikuota nemažai žinučių apie neužtikrintą G.Arlauskio žaidimą baudos aikštelėje ir vos per pusvalandį pasiilgtą H.Gomesą.

Negana to, lietuvio pasirodymą dar vainikavo po stipraus smūgio tiesiai į galvą atskriejęs kamuolys. Lietuvis jį sugavo tik antruoju bandymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius