Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Arlauskis tęsia karą su Lietuvos žiniasklaida – primelavo ispanams

Lietuvos futbolo rinktinės vartininkas Giedrius Arlauskis tęsia šaltąjį karą su šalies žiniasklaida. Į Barselonos „Espanyol“ ekipą persikėlęs lietuvis Ispanijos žiniasklaidai skundėsi, kad gimtinėje apie šį jo karjeros žingsnį niekas nepaskelbė.
Pirmosios Giedriaus Arlauskio rungtynės „Premier“ lygoje – pergalingos
Pirmosios Giedriaus Arlauskio rungtynės „Premier“ lygoje – pergalingos / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Kartais aš galvoju, kad geriau būčiau krepšininkas“, – „El Periodico“ dienraščiui teigė į Ispaniją persikėlęs G.Arlauskis. 

Vartininkas pasigedo Lietuvos žiniasklaidos dėmesio: „Apie mano persikėlimą į Barseloną Lietuvoje niekas nepaskelbė.“

15min apie žaidėjo karjeros posūkį sausio pabaigoje paskelbė net keturis tekstus. Šalies žiniasklaida tikrai neignoravo vieno iš garsiausių šiuo metu Lietuvos futbolininkų, tačiau G.Arlauskis ir vėl nepraleido progos įgelti žurnalistams.

Jau prieš mačą su Anglijos rinktine vartininko Giedriaus Arlauskio paskelbtas savotiškas karas Lietuvos žiniasklaidai po rungtynių pasiekė absurdo ribą. Futbolininkai po rungtynių pro žiniasklaidą ėjo tiesiog tylėdami ir nesiteikė atsakyti į klausimus.

Po mačo su Anglija G.Arlauskis pro žurnalistus praėjo aukštai iškelta galva ir užriesta nosimi, nereaguodamas į jokius prašymus pakomentuoti rungtynes ar atsakyti į bet kokį klausimą.

Prieš rungtynes vykusioje spaudos konferencijoje G.Arlauskis apkaltino visą Lietuvos žiniasklaidą nemotyvuota kritika Lietuvos rinktinei ir jos žaidėjams, neigiamais straipsniais, menku palaikymu ir net sukiršinimu su sirgaliais.

Spaudos konferenciją aukščiausiame lygyje iš visos rinktinės futbolininkų rungtyniaujantis vartininkas užbaigė tiesiog neatremiamu argumentu: „Ateik į aikštę ir parodyk, ką moki.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius