-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Hary Redknappas: „Samiras Nasri žais „Man City“ dėl pinigų“

Londono „Tottenham“ vyriausiasis treneris Harry Redknappas prieš ateinančias rungtynes su „Manchester City“ rėžė aštrų pasisakymą apie „miestiečių“ naująjį pirkinį Samirą Nasri, teigdamas, kad jis žais Mančesteryje ne dėl trofėjų, o dėl didelių pinigų.
Samiras Nasri
Samiras Nasri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad Nasri šią savaitę sutvarkė formalumus ir iš Londono „Arsenal“ persikėlė į turtingąjį „Man City“ klubą. Manoma, kad „kanonieriams“ jie paklojo apie 24 milijonų svarų sterlingų.

Skelbiama, kad saugas uždirbs net dvigubai daugiau nei jam buvo mokama Londone – 170.000 tūkst. svarų per savaitę. Pats prancūzas teigė žiniasklaidai, kad jis ištroškęs titulų ir tikisi juos iškovoti su ambicijų nestokojančiu „City“ ir teigė, kad pinigai jam visiškai nesvarbūs

Visgi į tokius žodžius kandžiai sureagavo „Tottenham“ treneris, išsakęs savo nuomonę apie buvusį didžiausių priešų futbolininką.

„Manchester United“ norėjo jį įsigyti, o ir pats Samiras neslėpė noro ten žaisti, kol neatėjo labai viliojantis „City“ pasiūlymas, kuris buvo toks solidus, kad jis negalėjo jo atmesti. Tai yra realybė. Žmonėms pasiūloma vos ne trigubai didesnė alga, ir kaip jos neatsisakysi?“, – dėstė Redknappas.

„Žinoma, „City“ tai nėra vien pinigai – mes visi pasižiūrėję į jų sudėtį galime pasakyti, kad ši sudėtis konkurencinga kovojant dėl čempionų titulo. Aš netgi galiu pasakyti, jog jų sudėtis yra geresnė nei „Barcelona“ ir jie gali varžytis dėl visko. Neabejoju, kad artimiausiais metais jie „Premier“ lygos titulą laimės“.

„Tačiau tai nereiškia, kad mes esame visiškai bejėgiai – dvikovai mes esame pasiruošę ir bandysime įvykdyti sudėtingą dalyką – iškovoti pergalę“, – baigė 64-erių treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius