-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hearts“ apmaudžiai nusileido „Rangers“

Edinburgo „Hearts“ vyriausiasis treneris Csaba Laszlo po rungtynių su Glazgo „Rangers“, kurios baigėsi apmaudžiu auklėtinių pralaimėjimu, sunkiai slėpė nusivylimą.
Pergalę „Rangers“ klubui 88 rungtynių minutę iš 11 metrų baudinio išplėšė K.Boydas.
Pergalę „Rangers“ klubui 88 rungtynių minutę iš 11 metrų baudinio išplėšė K.Boydas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Glazgo Rangers

Sekmadienio susitikime su čempionų titulą ginančiais Glazgo „Rangers“ ŪBIG valdoma Edinburgo komanda išleido iš rankų pergalę. Pirmajame kėlinyje puolėjas iš Austrijos Davidas Witteveenas išvedė Edinburgo komandą į priekį, tačiau antrajame kėlinyje po baudos smūgio „Rangers“ saugas Lee McCullochas galva nukreipė kamuolį į „Hearts“ vartus, o rungtynių pabaigoje Ismaelis Bouzidas baudos aikštelėje prasižengė prieš Steveną Naismithą. Vienuolikos metrų baudinį sėkmingai realizavo Krisas Boydas.

Po rungtynių komandos vyriausias treneris C.Laszlo teigė, kad pagrindinė pralaimėjimo priežastis yra nuovargis dėl intensyvaus rungtynių grafiko: „Jaunai komandai trejos rungtynės per savaitę yra per daug. Šiose rungtynėse mes turėjome puikią galimybę nugalėti, tačiau antrajame kėlinyje žaidėjus pakirto nuovargis.“

Treneris taip pat pripažino, kad komandai trūksta patirties ir šiek tiek sėkmės: „Šiuo metu komanda yra labai jauna ir žaidėjai stokoja patirties. Mes turėjome nemažai progų įmušti, tačiau pritrūko šiek tiek sėkmės. Net ir po šių rungtynių turime rasti pasitikėjimo savimi ir pasimokyti iš padarytų klaidų.“

C.Laszlo atsisakė komentuoti teisėjo darbą, sakydamas, kad jis dabar galvoja ne apie tai. Pastebimiausi teisėjo darbo momentai buvo „Rangers“ žaidėjo Kevino Thomsono pašalinimas 13  rungtynių minutę ir vienuolikos metrų baudinio į Edinburgo komandos vartus skyrimas 88-ą rungtynių minutę.

Po apmaudaus pralaimėjimo „Hearts“ klubas ir toliau lieka be taškų šio sezono Škotijos futbolo čempionate, tuo tarpu „Rangers“ vienuolikei tai buvo antra pergalė iš tiek pat galimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius