-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hiddinkas taps Turkijos rinktinės treneriu?

Rusijos futbolo rinktinės strategas Guusas Hiddinkas penktadienį turėtų sukirsti rankomis su Turkijos nacionaline komanda. Sutartis galios trejus metus su galimybe pratęsti ją dar vieniems. Olandų specialisto atlyginimas turėtų siekti 3 mln. 750 tūkst. eurų per metus, praneša lenta.ru.
G. Hiddinkas
G. Hiddinkas / Scanpix.lt
Temos: 1 Turkija

Anksčiau Rusijos spaudoje buvo paviešinta, kad G.Hiddinkas greičiausiai rinksis iš Turkijos ir Kinijos nacionalinių komandų. Olando paslaugomis taip pat domėjosi pasaulio čempionate dalyvaujančios Nigerijos ir Šiaurės Korėjų rinktinės.

G.Hiddinko kontraktas su Rusijos rinktine baigia galioti tik vasarą, todėl norėdamas dirbti su viena iš pasaulio čempionato dalyvių turi gauti Rusijos futbolo sąjungos leidimą. Anot laikraščio „De Telegraaf“, trenerį savo gretose norėtų matyti ir Dramblio Kaulo Kranto rinktinė. Labiausiai to trokšta šios komandos žvaigždė Didier Drogba, gerai pažįstantis olandą.

2010 metų vasario 13 dieną G.Hiddinkas pareiškė, kad neplanuoja pratęsti sutarties su Rusijos futbolo asociacija. Olando treniruojama Rusijos rinktinė 2008 metais laimėjo Europos čempionato bronzos medalius, tačiau nesugebėjo prasibrauti į 2010 metų pasaulio čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje.

Kaip pagrindiniai kandidatai į vyriausiojo Rusijos futbolo rinktinės trenerio postą įvardijami olandas Dickas Advocaatas, belgas Ericas Geretsas ir rusas Valerijus Gazajevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius