Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauną atvyks bent tūkstantis futbolo sirgalių iš Lenkijos

Į penktadienio Lietuvos ir Lenkijos nacionalinių futbolo rinktinių rungtynes atvyks bent tūkstantis svečių sirgalių iš kaimyninės šalies, praneša Lietuvos futbolo federacija (LFF).
Lenkijos futbolo sirgaliai garsėja agresyvumu.
Lenkijos futbolo sirgaliai garsėja agresyvumu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Draugiškomis rungtynėmis domimasi

Lenkijos futbolo federacija (PZPN) informavo Lietuvos futbolo federaciją (LFF), jog pardavė apie tūkstantį svečių sirgaliams skirtų bilietų. Mažiausiai tiek fanų ir tikimasi per rungtynes Lietuvoje.

Vis tik Lenkijos organizuotų futbolo sirgalių veikla besidomintis vienas iš Lietuvos futbolo fanų idėjinių lyderių Ingvaras Butautas neatmetė galimybės, kad lenkai dar bandys įsigyti ir viešame pardavime esančius bilietus.

„Negaliu tiksliai pasakyti kiek lenkų ruošiasi atvykti, bet jie patys svarsto, kad gali būti daugiau žmonių nei per liūdnai pagarsėjusias Vilniaus „Vėtros“ rungtynes su „Legia“. Bet tai tik prognozės. Kita vertus, faktas tas, kad Lenkijos rinktinė nežaidžia oficialių varžybų, todėl daugiau fanų vyksta į draugiškas rungtynes“, – kalbėjo I.Butautas.

Priimti sirgalius pasirengta

Lenkų sirgaliams Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadione skirta atskira tribūna su daugiau kaip 2 tūkstančiais vietų. Numatyta, kad ši tribūna bus visiškai izoliuota, taip pat bus stebima vaizdo kameromis. Susitarta, jog čia budės sustiprintos tiek Lenkijos, tiek Lietuvos pareigūnų pajėgos.

„Deja, turime problemų su mūsų sirgaliais, kurie garsėja agresyviu elgesiu ir gali sukelti neramumus. Mūsų tikslas – kiek įmanoma geriau pasirengti galimiems incidentams ir užkirsti jiems kelią", – prieš mėnesį vizito Kaune metu sakė Lenkijos futbolo federacijos generalinis direktorius Zdzislaw Krecina.

Lietuvos ir Lenkijos rinktinės susitiks penktadienį Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione, dvikovos pradžia – 21.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius