Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„IF Elfsborg“ treneris prieš dvikovą su „Sūduva“: laukia du įtempti susitikimai

Šiandien 21 val. „Arvi“ futbolo arenoje Marijampolės „Sūduva“ UEFA Europos lygos antrajame kvalifikaciniame etape žais su Švedijos Buroso miesto komanda „IF Elfsborg“.
„IF Elfsborg“ futbolininkai
„IF Elfsborg“ futbolininkai / „Scanpix“ nuotr.

Ši komanda pirmąjį kvalifikacinį etapą įveikė nesunkiai – nugalėjo Liuksemburgo „Fola“ komandą 4:0 namuose ir sužaidė 1:1 svečiuose.

„IF Elfsborg“ komandos treneris Peteris Wettergrenas, kuris kiek anksčiau lankėsi Marijampolėje ir stebėjo „Sūduvos“ žaidimą, teigė, jog lengvos pergalės nesitiki.

– Pirmąjį mačą  prieš „Fola“ komanda laimėjote labai lengvai, o antrasis baigėsi lygiosiomis 1:1. Ar jūsų komanda atsipalaidavo, nes viskas jau buvo aišku, ar Liuksemburgo komanda namuose sužaidė itin gerai?, – fksuduva.lt paklausė trenerio. 

– Ne, tikrai neatsipalaidavome, nes kiekviename susitikime siekiame pergalės ir norime surinkti kuo daugiau taškų Europos lygoje, kadangi jie gali būti labai svarbūs ateityje. Kai Liuksemburge įmušėme pirmieji, nutarėme padaryti komandoje keitimų, bet tikrai vykome ten nugalėti. 

– Ką žinote apie „Sūduvos“ komandą ar Lietuvos futbolą? Žinome, kad jums teko lankytis Marijampolėje ir matyti mūsų komandos žaidimą Lietuvos futbolo A lygos varžybose. Ar manote, kad „Sūduva“ gali pateikti netikėtumų, nors jos žaidimas pastaruoju metu ir nėra pats geriausias?

– Manau, kad „Sūduva“ yra labai gera ir stipri komanda. Ji žaidžia tikrai neblogai ir komandinis žaidimas taip pat yra gerai matomas. Tokį įspūdį man paliko komanda tame mače, kurį man teko stebėti. Kai kurie žaidėjai išties įsiminė ir atvykdami į Marijampolę mes žinome, kad žaisime prieš tikrai gerą komandą. Lengvos pergalės tikrai nesitikime.

– Ar manote, kad nugalėtojas jau bus aiškus jau po pirmojo susitikimo, kaip buvo Liuksemburge? Kokie jūsų planai pirmajam mačui – laimėti kuo didesniu skirtumu?

– Ne, aš manau, kad tai bus du pakankamai įtempti susitikimai tarp dviejų gerai pasirengusių komandų. Tik mūsų aikštelėje Burase paaiškės, kuri iš komandų pateks į trečiąjį etapą.

– Ar jūsų komandoje yra traumuotų žaidėjų, kurie negalės žaisti Marijampolėje?

– Dabar dar per anksti apie tai kalbėti. Mūsų komandoje Elminas Kurbegovicius ir  Johanas Sjöbergas yra susižeidę, bet didžioji dauguma žaidėjų jau išsigydė traumas.

– Kas yra „IF Elfsborg“ komandos lyderiai? Ar turite informacijos apie „Sūduvos“ lyderius?

– Mums tai yra visa komanda, neišskiriant nė vieno žaidėjo. Visi iš mūsų turės padaryti ką tik gali, kad pavyktų nugalėti „Sūduvos“ komandą.

– Ar jūsų komandos fanai atvyks į Marijampolę? Jei taip, tai kiek?

– Kai kurie komandos rėmėjai tikrai atvyks į Lietuvą ir Marijampolę. Į Liuksemburgą vyko autobusas komandos gerbėjų ir mes dar vežėmės su savimi apie 30 rėmėjų. Panašiai gali būti ir dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius