Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 23 /17:44

„Inter“ paneigė, jog įsigijo „Montpellier“ saugą Younesą Belhanda

Trečiadienį buvo skelbta, kad Milano „Inter“ klubas rado pamainą prieš kelias dienas į Stambulo „Galatsaray“ klubą išvykusiam olandui Wesley Sneijderiui.
Younes Belhanda (kairėje)
Younes Belhanda (kairėje) / „Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos klubo prezidentas Louisas Nicollinas teigė, kad Milano ekipa iš Prancūzijos čempionės „Montpellier“ įsigijo jauną ir talentingą saugą Yuonesą Belhanda. Klubo prezidentas teigė, kad 22 metų už Maroko rinktinę žaidžiantis Y.Belhanda „Nerazurri“ atsieis apie 14 mln. eurų.

Kiek anksčiau taip pat \buvo skelbta, kad žaidėjas kelsis į Turkiją, Stambulo „Fenerbahce“ klubą, tačiau futbolininkas pasirinko Italiją.

„Mes pasiekėme 14 mln. eurų vertės susitarimą su „Inter“ klubu. „Fenerbahce“ nenorėjo mokėti daugiau nei 8 mln. – dėl šios priežasties mes nutraukėme sandėrį su turkais. Kiekvienas žaidėjas turi savo kainą, o 8 mln. už tokį žaidėją kaip Y.Belhanda yra per mažai“, – „AMKSpor“ žurnalistams antradienį kalbėjo L.Nicollinas.

Papildyta: „Inter“ klubas trečiadienio vakarą išplatino viešą pareiškimą, kuriame klubo sporto direktorius Marco Branca paneigė šią informaciją: „Gaila, kad turime paneigti „Montpellier“ prezidento žodžius, tačiau mes nepateikėme jokio pasiūlymo dėl Y.Belhanda įsigijimo“.

Atakuojančio ir atraminio saugo bei dešiniojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti marokietis buvo vienas svarbiausių „Montpellier“, kuris pernai netikėtai laimėjo Prancūzijos pirmenybes, žaidėjų. Y.Belhanda klubo gretose praėjusiame sezone sužaidė 31 mačą ir pelnė 13 įvarčių bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Maroko rinktinę futbolininkas atstovavo 15 kartų ir pelnė du įvarčius.

Tai būtų jau nebe pirmas jaunas ir perspektyvus žaidėjas, šio perėjimų lango metu palikęs Prancūzijos lygą.

„Newcastle United“ klubas už 8 mln. eurų įsigijo to paties „Montpellier“ 23 metų centro gynėją Mapou Yanga-Mbiwa, o už 6,2 mln. eurų – „Lille“ 27 metų krašto gynėją Mathieu Debuchy. „Queens Park Rangers“ ekipa kiek anksčiau už 10,5 mln. eurų nusipirko Marselio „Olympique“ 26-erių metų puolėją Loicą Remy.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius