Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išdykėlis Ribery vos nesudaužė autobuso (video)

Dubajuje viešinčio Miuncheno futbolo klubo „Bayern“ žvaigždė Franckas Ribery nutarė pademonstruoti savo vairavimo įgūdžius – sėdo prie ekipos autobuso vairo ir jau prie pirmo posūkio padarė avariją.
F.Ribery - nepatiasomas išdaigininkas
F.Ribery – nepataisomas išdaigininkas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vokietijos čempionų komandoje kalbama, kad kol jų gretose yra Prancūzijos rinktinės žaidėjas F.Ribery, pokštams, išdaigoms ir įvairiems juokams nebus galo. 25 metų saugas neatsispyrė pagundai iškrėsti ką nors smagaus ir Dubajuje.

Kaip rašo vokiečių dienraštis „Bild“, prieš išvykstant į treniruotę jis sėdo prie „Bayern“ autobuso vairo ir paspaudė greičio pedalą. Autobuse sėdėjo visi kolegos, treneriai ir vadovai, tačiau kelionė toli nesitęsė. Jau prie pirmo posūkio autobusas užvažiavo ant pėsčiųjų tako ir sutraiškė dvi viešbučio iškabas.

Komandos vadovas Uli Honessas tuoj pat sulaukė viešbučio administracijos priekaištų, kaip F.Ribery galėjo sėsti prie vairo, jeigu neturėjo teisių. Atrodo, jam teko nemažai pavargti, kad nuramintų vietinius.

Autobuse sėdėjęs „Bayern“ treneris Jurgenas Klinsmannas sakė, kad futbolininkas norėjo tik papokštauti: „Važiavimo pamoka greitai baigėsi. Dėkui Dievui, niekas nenukentėjo. Jis ir pats buvo truputėlį išsigandęs.“

Dėkui Dievui, niekas nenukentėjo. Jis ir pats buvo truputėlį išsigandęs.

F.Ribery kolega Timas Borowskis kalbėjo, kad visi patyrė nedidelį šoką. Iš karto po incidento autobuse tvyrojo mirtina tyla, paskui visi pratrūko juoktis. Prancūzui pasisekė, šįkart jo juokas nedaug kainavo.

Visi puikiai prisimena vieną smagiausių jo pokštų praėjusių metų gegužį. Miunchene tvyrojo 25 laipsnių karštis, kai F.Ribery su komandos draugu van Buytenu sugalvojo atgaivinti kolegas ir sirgalius šaltu vandenėliu nuo stogo...

Išdykėlis prancūzas taip pat mėgsta kam nors persūdyti ar pasaldinti maistą, pasiteplioti dantų pasta, paslėpti batus ir kojines. F.Ribery kaip nepataisomas pokštininkas išgarsėjo ir tuomet, kai po Vokietijos taurės finalo per nugalėtojų pagerbimą griebė trofėjų ir pabėgo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius